perjantai 7. helmikuuta 2014

Paimenkoirien metsähetki

Kävimme 1h 20min 4,77km metsälenkillä Kristan, Katrin ja koirien kanssa. Matkassa erilaisia paimenkoiria - 1 aussie, 1 sheltti Fiona ja 2 corgia Pipa & Elsa. Kunnon narttulenkki. Ilo on nähnyt kaikki kolme koiraa aiemmin, mutta Fiona ja corgit ei ollut tavannut ennen. Hienosti meni kaikilla. Ilo antoi yllättävän kauan Fionan olla rauhassa kun oli muutakin seuraa, sitten alkoi perusmeininki - ajoittain varsin yksipuolinen painiminen Fionan kanssa.
Krista ja Fiona joutui jättämään lenkin kesken, koska työt kutsuivat. Me jatkoimme vielä ja jossain kohtaa metsässä lähti liikkeelle joku eläin, ilmeisesti peura. Ilo äkkäsi ilmeisesti äänet, mutta noudatti hyvin käskyjä, eikä lähtenyt katsomaan. Näimme myös mm. ilveksen jälkiä. Jonkin eläimet jäljet Ilo haistoi ja lähti kulkemaan niitä haistellen. Hienosti nenä toimi, mutta stoppasin homman toki kuitenkin.

Takaisin tullessa meidän luokse ryntäsi samainen uroskoira kuin eilenkin ja otimme koirat kiinni. Elsalla on juoksut parhaillaan ja kovin uros nuuskutteli sen takamusta. Omistaja tuli pian kulman takaa ja jatkoimme matkaa. Hetken päästä vastaan tuli toinenkin koirakko. Hassua kun yleensä tuolla ei näy ketään ja juuri tätä tapausta ennen mainitsin asiasta Katrille.

Oli vähän puhetta, että koittaisimme aloittaa säännöllisesti yhdessä lenkkeilyn ja treenaamisen. Mahtavaa! Katsotaan, mitä kaikkea me vielä keksitään. Kivaa kun löytää samanhenkisiä ihmisiä ja koiria.

3 kommenttia:

  1. Hauskaa, Australia, Weilssi, Schetlanti ottelu, kukahan voittaa..meno on kuin Sotshin Olympialaisissa!
    tv.mummeli

    VastaaPoista
  2. Tee sellainen postaus, missä kerrot kaikki tavarat mitä Ilolla on. :D

    VastaaPoista