lauantai 15. maaliskuuta 2014

Koiramainen arvonta

Arvonta 40 lukijan kunniaksi. Arvonta vain rekisteröityneille lukijoille ja palkinto on koira-aiheinen. Palkinto pysyy salaisuutena loppuun asti. Osallistut arvontaan kertomalla mikä Toiveesta todeksi-blogissa on hyvää ja jättämällä toimivan sähköpostiosoitteen. Arvontaan aikaa osallistua 31.03. asti. Onnea arvontaan!

LISÄYS - Lukuisista yrityksistä huolimatta en ole saanut blogiin lisättyä lukijat-gadgetia, joten lukijaksi liittyminen on asteen verran monimutkaisempaa. Tässä ohjeet, mikäli uusia lukijoita mukaan eksyy enemmänkin; Ulkoasu -> B Blogger (vas. yläkulma) -> Lukuluettelo -> Lisää ja sinne vain blogin osoite http://toiveestatodeksi.blogspot.fi. :-)

35 kommenttia:

 1. Uuuuuh! Jännäää!!!

  Parasta blogissa on Ilo, joka on aivan super mahtavan ihana (kuten kuvassakin näkyy) ♥ Ja jos saa vielä tarkentaa, niin ihaninta on lukea teidän mukavasta yhteistyöstä sekä tunnistaa Ilossa niitä piirteitä, mitä Gatsbyssäkin on :) Ei ollu vaan yks asia, mutta kai se annetaan anteeksi? Jookosta? Muuten lähetän Gatsby tuijottaan sua anovasti :D

  Ja se maili! klauniala@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hihi, pakko vastata tähän kun oli koko ajan sellainen tunne, että sinä olet ensimmäinen osallistuja. :-D <3 Juttuja voi olla enemmänkin, vaikka oltais Ilon kanssa molemmat mielellään otettu Gatsby piipahtamaan. XD

  VastaaPoista
 3. Blogissasi tykkään runsaasta kuvien määrästä sekä sopivasta postailutahdista. :) Sähköpostiosoite on anni.rask (at) edu.karelia.fi

  VastaaPoista
 4. Jeejee arvonta!

  Blogissa eniten miellyttää päätähti, on mukavaa seurata suunnilleen Fiiliksen ikäluokkaa olevia pentuja:) Blogissa on myös kattavasti tekstiä ja kuvia, sekä ulkoasu on laadukas.

  S.posti on jajore@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Mie tykkään siitä, että kuvia on aina runsain mitoin ja totta kai Ilo on vaan niin hieno, et sen edesottamuksia on kiva lukea!

  sadepisarainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Blogissa eniten tykkään siitä, että kuvat ovat suuria ja postaustahti on sopiva sekä tietysti blogin ihanasta päätähdestä! :)

  minsku9@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Blogissa on ollut alusta asti parasta mielestäni se, kuinka iso unelma Ilo sinulle on ollut ja kuinka olet päästänyt lukijat mukaan seuraamaan kuinka tämä unelma on toteutunut. Tykkään kovasti ulkoasusta ja postauksista, jotka ovat monipuolisia! :)

  marijohanna.hannuksela@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Parasta blogissasi on se että, et kertoo iloisesta aussista jonka kanssa jaat arkea niin hyvissä kuin huonoissa hetkissä. Ihana lukea teitä! Saan paljon myös vertaistukea!! ;)

  mariamaljanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Vaikka olenkin uusi lukija, tuli tästä blogista niin hyvälle mielelle, että seuraan jatkossakin! Ja toivottavasti tulee lisää treenikertoja teidän kanssanne <3 Plussaa mahtavista kuvista ja lisää iloisia hetkiä ILON kanssa! harkonenheidi@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tykkään lukea teidän blogia koska postauksia tulee usein ja kaikista mahtavinta on se kuinka se onnellisuus, mikä sulla on Ilon kanssa tekemisessä paistaa läpi kaikista jutuista mitä sä kerrot. Sä ilmiselvästi rakastat sun koiraa ja se sinua, se näkyy! =)

  sanna.riihiluoma@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Miten pääsee rekisteröitymään.. Oon monta monta kertaa kokeillu mut en osaa.. Vai oonko jo? En tiiä..

  VastaaPoista
 12. Kun täällä ei ole sitä lukijat-widgetiä.. :o Ei näy ainakaan minun koneella, haluaisin osallistua. <3

  VastaaPoista
 13. Hyvää blogissa on tietenkin Ilo, hyvin kirjoitetut postaukset ja nätit kuvat. Blogi päivittyy usein ja tykkään lukea myös niitä heppajuttuja, entisenä ratsastajana.:)

  jennipelto1@gmail.com

  VastaaPoista
 14. PEPPI KYLLÄ MÄ USKON, ETTÄ OLET! Ja siis sinähän eniten kaikista kommentoit jne. Eli mukaan vaan. :-) Tää on kökkö kun en saa sitä palkkia näkyviin, lukuisista yrityksistä huolimatta.

  VastaaPoista
 15. Olen yrittänyt useita kertoja laittaa sellaista saraketta, mutta en ole syystä x onnistunut. Kaikkiin muihin blogeihin olen saanut laitettua, mutta en tiedä mitä tämän kanssa pelleilee. :-/ Olisi niin helppo ja kätevä. Vähän monimutkaisemmin pääsee lukemaan näin;

  Ulkoasu -> B Blogger (vas. yläkulma) -> Lukuluettelo -> Lisää ja sinne vain blogin osoite niin pääsee seuraamaan.

  VastaaPoista
 16. Tykkään erityisesti selkeästä ja kauniista ulkoasusta ja myöskin kuvien ja postausten määrästä :) söpo pinja.kurittu (at) gmail.com

  VastaaPoista
 17. Osallistutaanpas mekin :p
  Tykkään lukea tätä blogia, koska kirjoitukset on niin ihanan pirteitä, Iloisia ja onnellisia, ja niitä postauksia tulee sopivaan tahtiin! Se onnellisuus etenkin oikein huokuu tänne ruudun toisellekin puolelle! Plussaa on tietysti hyvälaatuiset kuvat! :)
  miraliisa90@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Melkoista kehujen säälittävää kalastelua. :D

  VastaaPoista
 19. Mukaan arvontaan. Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja parasta siinä on ollut meille sopivan kasvattajan löytyminen. Me odotamme kovasti J-pentuetta ja toivomme että sieltä syntyy meille sopiva pentu. Sähköposti on eija.rantanen80@gmail.gom

  VastaaPoista
 20. Ei se kai väärin ole, että haluan kuulla miksi ihmiset lukevat meidän blogia? Arvonta järjestetty kuitenkin 40 lukijan kunniaksi nimenomaan. Minua kiinnostaa miksi ihmiset lukevat tätä blogia ja nyt hieman ihmettelen miksi sinä luet. Vai tuliko vasta tämän postauksen jälkeen tuollaiset fiilarit? Arvontaa en ole mainostanut muualla kuin oman Facebookin puolella.

  Anonyymi positiivisuus on ihanaa! En tiennyt mitä keksiä "ehdoksi" osallistumiselle ja tämä tuntui sopivalta. On ihana lukea positiivisia juttuja. :-) Harmi, jos se sinusta on säälittävää. Kukaan ei pakota lukemaan säälittävää kalastelua. :-)

  VastaaPoista
 21. Tykkään blogistanne siksi, kun postauksia tulee usein ja kuviakin on paljon. Tietysti on mukavaa seurata omien koirien kanssa samaa rotua edustavan arkea :)
  maria.fo@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Pidän kovasti blogisi ulkoasusta ja siitä, ettet ole tyypillinen paimenen omistava bloggaaja, eli et kirjoita vain jostain toko- ja agitreeneistä vaan kirjoitat muustakin. :)
  aamanda@live.fi

  VastaaPoista
 23. Liityin lukijaksi :) Tässä blogissa hyvää on ulkoasu ja se että tekstiä on helppo luke :)
  emppu_98@windowslive.com

  VastaaPoista
 24. Blogissasi on hyvää ulkoasu, tykkään violetista taustasta kovin, laadukkaat isot kuvat ja että niitä on reilusti, tosi ihania koiruuskuvia ^_^ Postailet hyvään tahtiin myöskin ja kuulumisistanne on kiva lukea.

  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Valokuvaajana miellyttää kuvien määrä ja niiden laatu. Samoin ulkoasu on kaunis. Ja tietysti se tärkein, Ilo on super suloinen :)

  henna.glade@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Etsin pitkään australianpaimenkoira aiheista blogia. Löysin blogisi, Toiveesta todeksi, ja rupesin heti seurailemaan teidän menoa.

  Ihastuin ensimmäisenä kauniiseen ja miellyttävään ulkoasuun. Rakastan tyyliäsi kirjoittaa. Teksi on selkeää ja helposti luettavaa. Tunteisiinne ja kertomuksiinne Ilon kanssa on helppo eläytyä hyvälaatuisten ja suurien kuvien avulla. Ne piristävät surullisenkin päivän aina!

  Olet esikuvani siinä kuinka positiivisesti koulutat Iloa, ja kuinka onnelliselta se näyttää touhutessa kanssasi. On hienoa nähdä kuinka Ilo pennusta kasvaa kanssasi siisti ja kaunis australianpaimenkoira.
  Te tsemppaatte toinen toisianne, ja näytätte ihmisille kuinka pienellä vaivalla hyvä tulee. <3

  Tykkään siitä että postaukset ovat mielenkiintoisia, ja niitä tulee hyvään tahtiin. Ilo on ihana, ja erittäin ihastuttava. :D

  - Toiveesta todeksi on ehdottomasti lemppari blogini! :D

  hertta12@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Aivan ihania kommentteja, voi hyvänen aika. <3 Pillahdan itkuun kohta. Kiitos kaikille. <3 Pakko heittää välikommentti, vaikka ei pitänyt. Peppi... <3

  VastaaPoista
 28. kuvat on tosi hyviä ja tekstisi on mielyttävää lukea. Luen blogiasi koska sen aiheet on lähellä sydäntä.

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Aktiivisesti ollaan seurattu bloglovin'n kautta, mutta lisän teidät myös bloggeriin. (: Kuvat ovat ihania ja tekstisi elävää ja kivaa luettavaa. Ulkoasukin tarpeeksi yksinkertainen. (:

  evek.lucanlauma@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Tykkään tästä ulkoasusta ja banneri on hieno, siihen kuolaan edelleen :D postauksissa on hyviä kuvia, ja niitä postauksia tulee mukavasti, kivoja tekstejä on myös. minua on joskus kiinnostanut tietää, millainen aussie-koira on, nii voi lukea ja nähdä kuvia blogistasi. tänne liityin ihan heti kun löysin blogisi! :) Ja vieläpä koirasi on lähes samanikäinen kuin meidän kultainennoutaja, meidän taitaa olla vaa pari viikkoa vanhempi :)

  toivonen.annemari@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ihastuttavat kuvat, ehdottomasti :)
  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Rekisteröidyin lukijaksi vasta nyt, vaikka olen alusta saakka seuraillut tätä blogia (ja itse asiassa pentukuumeiluasi jo vanhan Tätä tietä käyn-blogin puolella, jonne eksyin ihan toisen asian kautta :D). Parasta blogissanne on ollut seurata unelmasi toteutumista ja sitä, kuinka sitoutuneesti ja rakkaudella suhtaudut Iloon ja sen kanssa harrastamiseen. Itselläni on sama kuumeilutilanne ja ikiomaa pentua joutunen odottamaan vielä jonkin aikaa, joten on helppo samastua tunteisiisi unelman toteuduttua! Samoja kokemuksia odotellessa :) Suuri plussa myös upeista kuvista!

  Sähköposti on noora_s_nurminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Miten olin varma, että oon jo osallistunut? Luultavasti se kommentti on sit vaan jääny lähettämättä lopulta. :D Mutta joo siis, blogissa tykkään aivan mahtavista kuvista ja tyylistäsi kirjoittaa. Ulkoasu on ihanan yksinkertainen ja helppo. Samoin ihanaa on se kuinka aidon onnellinen olet siitä, että olet saanut Ilon elämääsi. :) Ihana seurata blogia, josta huokuu koiranomistajan ja koiran onnellisuus! Myös postaustahti ja postausten aiheet ovat kivoja. Erityisen mukava on lukea harrastuksistanne ja edistymisestä niissä. Ehkä se oma aussie tännekin sitten joskus tassuttelee. :)

  epolia10@hotmail.com

  VastaaPoista