maanantai 10. maaliskuuta 2014

Poikkeuksellisen touhukasta

Tänään on ollut poikkeuksellisen touhukas päivä. Jäljestyksen jälkeen otettiin hetki kotona rennosti ennen kuin lähdimme takapihalle isolle "hiekkakentälle" treenaamaan puoleksi tunniksi. Treenasimme eilisistä treeneistä tuttua nenän lipaisua ja huomiomerkkiä. Nenän lipaisu oli edelleen haastavaa, mutta huomiomerkin harjoitukset sujui hienosti.

Treenasimme myös tokoa ja temppuja. Tokosta voisin nostaa esille paikkamakuun, joka oli pidempi kuin aiemmin - 1min. Läheiseltä tieltä kuului liikenteen melua, mutta se ei häirinnyt. Ilo makasi aloillaan koko ajan ja vähän nuuskutteli ilmaa pari kertaa. Super hienosti! Tempuista voisin nostaa esille esineen päälle kiipeämisen - Ilo kiipesi toinen toistaan kummallisempien esineiden päälle, sen kummempia ihmettelemättä. Ilo pääsi kiertämään ja kaartamaan roskista. Ensimmäistä kertaa tämä temppu ulkona ja pidensin lähetysmatkaa, oikein hienosti.

Treenauksen jälkeen lähdimme tutkimaan lähimaastoja ja löytyi taas toinen toistaan kauniimpia paikkoja. Mahtavat maastot, ei voi muuta sanoa. Kotona Ilo lepäsi muutaman tunnin siivotessani, jonka jälkeen lähdimme katsomaan Kristaa ja Fionaa eiliselle treenipaikalle. Krista ei päässyt treeneihin, joten kerroin hänelle eilisistä treeneistä ja hän treenasi liikkeitä Fionan kanssa.
Lopuksi otin Ilon treenaamaan hetkeksi samoja juttuja, seuraamista, kääntymisiä, paikkamakuuta ja temppuja. Ilo oli tohkeissaan kun tajusi, ketä kentällä odotti. Koirat ei päässyt moikkaamaan toisiaan ja se oli molemmille oikein okei, ne ei ollut moksiskaan ja kesittyivät töihin. Ihan mahtava harjoitus ja olen hurjan ylpeä molemmista koirista. Ilon kanssa treenasin niin remmissä kuin vapaanakin ja se teki vain töitä minun kanssani. Lisää näitä treenejä!

Perjantaina treenataan Kristan ja Fionan kanssa. Lauantaina tai sunnuntaina KK porukalla kouluttajan opissa. Jäljestystä ajattelin ainakin yhtenä päivänä - pitää tehdä vielä kun pystyy, on kuulemma luvattu ainakin pakkasia. Meh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti