tiistai 5. elokuuta 2014

Takajalat rappusille

Hauska ilta. T: Ilo. Temppuilua kotona, uimaan, pellolle etsimään tennispalloa, lenkille ja lopulta lihaisalle iltapalalle kotiin. Ilolla on ollut muutama tylsä päivä kun pe liike oli epäpuhdasta, la otettiin varmuuden vuoksi levon kannalta ja su oli ihan töttöröö terveystarkin jälkeen. Tajusin tuossa jokunen aika sitten, että temppuilu on jäänyt huomattavasti vähemmälle ja on keskitytty vain tokoon. Ei näin! Molemmat tykkää temppuilla, se on rentoa ja hauskaa yhdessä puuhailua. Tänään otin itseäni niskasta kiinni, kaivoin esiin naksuttimen ja namit.
Ilon temppuna oli nostaa takajalat rappuselle, ei siis rappuselle kiipeämistä ja siitä etutassuja maahan vaan suoraan pakittamalla takajalkojen nosto rappuselle. Ilo oli aluksi aivan ulapalla, mutta pienellä avustuksella alkoi tarjota on-offia, jota tosin en tällä tempulla hakenut. Positiivista huomata, että parin kerran omatoimiset on-off treenit tallilla on tuottanut tulosta, jee. Sitten kun Ilo tajusi idean, se todella tajusi ja tuli monta hyvää toistoa. Tarkoitus on soveltaa temppua kaikkeen mahdolliseen, esim. kiviin, puihin ja jalkoihin. Ideoita käskysanaksi?

 BOJOING! Enää ei nähtävästi tarvita laituriakaan veteen pomppaamiseen.
 Kaunis laskeutuminen. Loiskis!
 1v 2vko
Temppuilun jälkeen lähdimme tuohon lähistölle venerantaan ja Ilo pääsi uimaan. Jestas mitä loikkia se otti hypätessään tennispallon perään veteen, ei näköjään tarvita edes laituria. Pellollakin näytti olevan aika pomppivainen meininki. Uimisen jälkeen käppäilimme hetken pellolla, heittelin Ilolle palloa ja Ilo sai etsiä sitä pitkästä heinikosta. Välillä löysi nopeasti ja välillä kesti kauemmin, mutta kertaakaan ei luovuttanut ennen pallon löytymistä. Huippu. Pellolla palloilun jälkeen kävimme lenkillä ja tulimme kotiin iltapalalle.

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ilon peppukarvat on ihan huiput tossa pelto kuvassa :D Vpi pientä loikkista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Yksin vaan kovin vaikea saada hyviä loikkakuvia - oli se sitten heinikossa tai järvessä. :-D Pitää kutsua toi mieheke heittelemään palloa niin saa itse keskittyä vain kuvaamiseen. Ilolla on kunnon peppukarvat, häntäkarvoista puhumattakaan... :-D

    VastaaPoista
  3. Missä päin on noin hyviä "maastoja" Tampereella?

    VastaaPoista