lauantai 12. elokuuta 2017

Laajennetun I-porukan mökkireissu

Tiistai-keskiviikko vierähti viime vuoden tapaan Pälkäneellä Wirneen I-pentueen mökkireissussa. Saimme lainata Katariinan perheen iki-ihanaa mökkiä tälläkin kertaa. Mökkeilemään pääsi 3/6 Iitä: Ilo, Priya & Gatsby. Tintti joutui jäämään pois juoksujen takia, Ihme ei päässyt lähtemään Joensuusta ja Issi asuu Ruotsissa. Täydentämässä Hupi, Tintin pentu Oitis ja Priyan perheen bortsuvahvistus Popa. Kuusi paimenta tarjosi menoa.

Mökkireissu laitettiin käyntiin metsälenkillä Millin, Katariinan ja viiden koiran voimin. Koirat saivat moikata toisiaan erittäin asiallisesti (tai sitten ei) ja me keräsimme mustikoita jälkiruokaa varten. Ohjelma jatkui ruokien valmistamisella ja grillaamisella. Sari ja Oitis hyppäsi remmiin tässä vaiheessa. Milli oli keksinyt hassunhauskaa koiramaista ohjelmaa, mm. väriä, mölkkyä, rikkinäistä puhelinta. Kaikki oli tietysti muokattu koiraystävällisiksi - koirat kaatoivat mölkkykapulat ja rikkinäisessä puhelimessa tehtiin rataa koirien kanssa.


Koirajengi (Oitis puuttuu) Katariinan kuvaamana.
 Ihmisjengi.
 Ilo hymyilee Gatsbylle.
 Hupi vilvoittelee tunkemalla päänsä sammalmättääseen.

Illalla saunottiin, juoruttiin, uitiin kuutamolla, juoruttiin, herkuteltiin, juoruttiin. Juttua riitti mainiossa seurassa ja uni maittoi vasta joskus lähempänä kolmea yöllä. Aamu lähti käyntiin aamupalalla, koirien uittamisella ja metsälenkillä. Ensi vuotta odotellessa. Kiitos loistoporukalle parhaasta seurasta ja Katariinan perheelle mökistä!

Hupi oli todella hieno mökkipentu. Hupi sai hyvät leikit kaikkien kanssa aikaiseksi. Popa-bortsu oli eniten mieleen ja sen arvasinkin etukäteen. Hupi malttoi rauhoittua nukkumaan mökissä, vaikka siellä oli muutkin koirat. Yö sujui hyvin ja molemmat nukkuivat häkissä, varmuuden vuoksi. Hupi oli hienosti kuulolla mahtikavereista huolimatta ja se piti minua silmällä ihan oma-aloitteisesti. Olen erittäin tyytyväinen käytökseen.

 Parsa. ♥
 Parsa jr. ♥

2 kommenttia:

  1. Paimenjengi ja heidän urhea johtajansa Hupaisa Kielieläin!

    Ensi vuonna taas uusiksi! <3

    VastaaPoista
  2. Hihiii :-D Aivan hulvaton kuva! Todellakin <3

    VastaaPoista