maanantai 16. huhtikuuta 2018

Vain tokoa


Maanantaina 09.04. meillä piti olla kimppatreenit, mutta treenasimmekin vain omalla porukalla. Teimme vain ja ainoastaan tokoa. Molemmat koirat oli hienoja, vaikka haastettakin riitti ja treeneistä jäi lopulta ihan hyvä mieli. 

ILO teki L-jäävät, tunnarin, kaukot, seuraamista ja ohjattua. L sujui oikein näppärästi, reagoi käskyihin nopeasti ja otti oikeat asennot. Jatkoimme jääväerottelua peilin edessä ja Ilo otti jokaisella kerralla oikean asennon, hurraa. Tunnari tehtiin kaksi kertaa, hyvin etsi ja toi oikean. Sivulle tuleminen voisi olla kauniimpi ja voimakkaampi. Kaukot jähmi aluksi, mutta en alkanut motkottaa. Pitäisi kiinnittää huomiota kestoon, koska yksin treenatessa vaihdot tulee liian nopeasti. Seuruu oli ihanan innokasta, mutta lähti vähän poikittamaan (korjasi kyllä hienosti). Ohjattu oli kamalaa kuraa. Sujui ihan hyvin stopille asti, mutta heti stopin jälkeen lähti minun selkäni takana ilman lupaa hakemaan kapulaa. Ilo ei ole ikinä tehnyt tuollaista ja nyt se teki sen kaksi kertaa peräkkäin. Ilon kyllä minä tämän tiedän-asenne näkyi niin hienosti tässä. Ilo joutui jäähylle ja treenasin Hupin kanssa välissä. Hupin treenin jälkeen otimme ohjatun (ilman alkua) stopista eteenpäin ja Ilo oli tosi hieno.


HUPI teki seuraamista, maahanmenoa, pitoa, noutoa ja ruutua. Seuraamista imuttamalla, mutta ei silti sellaista kuin tahtoisin. Minulla oli lihapullia palkkana, pistin Hupin jahtaamaan lihapullia ja lähdin siitä imuttamaan, tuli vähän enemmän potkua. Perusasento oli haastava, hakeutui vinoon ja liian kauas. Maahanmenoa teimme peilin edessä ja ensimmäistä kertaa Hupi reagoi käskyihin, vaikka olin selkä siihen päin. Hienot maahanmenot. Pito ok ja erityisesti tarttuminen hyvä, mutta vähän "väistää". Asento muuttuu vähän lössöksi. Pitää ehkä palata vähän taaksepäin, tehdä nopeita tarttumisia superpalkalla ja lähteä hiljalleen lisäämään kestoa - ilman häiriöitä. Nouto vauhdikas ja voimakas, mutta ei lähde tuomaan sivulle asti. Tiputtaa ennen käskyä, jos odotan. Ruutu aluksi namilla ja sitten ilman. Kyseli vähän lupaa ja eteni epävarmasti, mutta meni kuitenkin ruutuun. Reagoi myös maahan-käskyyn hyvin silloin kun ei jäänyt pian tulevaan palkkaan kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti