Hankintoja

Pentujen synnyttyä minut on vallannut entistä suurempi pentukuume. Kaupasta en selviä kiertämättä eläintarvikehyllyn kautta, joten korttia on tullut vingutettua viime aikoina aika ahkerasti. Tänään jälleen kerran Musti & Mirri huusi minua luokseen. Ota 2 maksa 1 laput vangitsivat katseeni. Päätin vain vilkaista ja sattumalta löytyi pennulle niin panta kuin hihnakin. Olin haaveillut ostavani turkoosia Rukkaa, mutta luovutin sen suhteen kun sain söpön setin 8,90e. Kasvattajalta sain koiran hoitamisesta palkkioksi aktivointilelun, lelukopan ja remmin. Ensimmäinen hankintani oli pentukongi, sitten lelut, kipot, hoitovälineet ja nyt remmisetti.

Vielä pitäisi hankkia leluja, harja, ruokaa, luita, sekä häkit + alustat kotiin ja autoon. Sitten  -  tervetuloa pentu!Pentulaatikkoon kuuluu hyvää. Pennut kasvavat ja voivat hyvin. Silmät on raollaan ja kävelyä harjoitellaan. Parin päivän päästä pennut ovat kaksiviikkoisia, joten odotettavaa on enää kuutisen viikkoa. Lauantaina pääsen katsomaan pentuja ensimmäistä kertaa ja odotan tapaamista aivan intona. Loppuun vielä pari kasvattajan kuvasivuilta lainattua kuvaa. Niin kauniita ja ihania ja söpöjä ja täydellisiä pieniä. Äitikoira kanssa.

Kommentit

 1. Hyvin alkaa sun kuva kollaasis hankinnoista toteutua! Mä en ole vielä uskaltanu hankkia mitään pentua varten. Jotenkin tuntuu niin epätodelliseta, että sellanen on ihan oikeasti pitkän odotuksen jälkeen tulossa. Viipotan sitten varmaan paria päivää ennen pennun tuloo kaikissa mahdollisissa kaupoissa tarvikkeita hakemassa :D Uskalsin tosin jopa kaivaa esille meidän ylimääräsen ruokakipon, mutta mitään uutta en oo hankkinu. Tavallaan ajattelen, että voihan se käyttää Eddien vanhaa pentupantaa ja hihnaa yms yms mutta toisaalta ois niin kiva, kun sillä olis ihan omansa. Kauhian vaikeita päätöksiä siis edessä ;)

  VastaaPoista
 2. Samat ajatukset täälläkin kun tosiaan aina pennusta haaveillut (ikinä ei ole sellaista tullut) ja aussiesta sen kolmisen vuotta. Vielä voi mennä asioita pieleen, mutta aika todennäköistä, että viidestä nartusta joku on meille sopiva. :-)

  Pentujen synnyttyä olen uskaltanut hankkia juttuja. Ei ne kuitenkaan käyttämättä jää kun pentu tulee kuitenkin jossain kohtaa, vaikka nyt ei tuliskaan. Toivottavasti tulisi. <3

  VastaaPoista
 3. Eiköhän teillekin sopiva pentunen löydy :) Mullekin pitäis olla aika varmi nakki, että joku pennuista lähtee mukaan. Jos Into-poika on semmonen kun se oletettavasti on luonteensa puolesta, niin se on mulle luvattu. Ja kattelen kyllä aina kuvia sillä silmällä, että siinä se mun koissulini nyt on! :) Eli ehkä mäkin kohta rohkaistun ostaan jo jotain. Ja kuten sanot, on niitä muitakin tulevia pentueita, jos kaikki muka menis pieleen. Tästä pentueesta tosin on ainakaan omien kriteereiden puolesta vaikee pistää paremmaks! Eli sormet ja varpaat pystyssä toivotaan parasta!

  VastaaPoista
 4. Sanoppa muuta. Toivotaan parasta. <3 Vielä on tovi varrottavaa...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit