Jännitys tiivistyy

Elämme erittäin jännittäviä aikoja, nimittäin pentujen pitäisi syntyä tällä viikolla ja tätä viikkoa on jäljellä muutama hassu päivä. Nessalla on la 21.07.2013, nimipäivänäni. Pentuja on ultrattu 6-7, melkoinen läjä aussienalkuja. Nessan vatsa on valtava. Pennut potkivat kuulemma kauheasti, kertoi kasvattaja. Pentulaatikko on kasassa ja nyt vain odotellaan suurin joukoin, milloin ne pienet ihanuudet päättävät putkahtaa maailmaan. 

 Ultrakuva lainattu pentueen blogista.

En pysty oikeasti miettimään mitään muuta kuin pentuja. Toivomme täysillä, että pentujen joukosta löytyisi yksi meidän perheeseen sopiva yksilö. Mikäli sopiva pentu syntyy, meidän talossa astelee syksyllä kauan kaivattu, odotettu ja haaveiltu pupsilainen. Parin viikon päästä menen katsomaan pentuja ensimmäisen kerran. Olen menossa niille suunnille muutenkin ja tottakai tilaisuus pitää käyttää hyväksi. Pillahdan varmasti itkuun ilosta.

Olen alkanut laittaa rahaa säästöön pentua varten ja ajattelin säästää niin kauan kun vaan ehdin. Maanantaina kävin ostamassa ensimmäisen tavaran pentua varten,  pentukongin. Tänään ostin pienen narulelun ja paketillisen tennispalloja. Kasvattajalta sain kiitokseksi koirien hoidosta kaikenlaista, mm. ihanan itsetehdyn remmin ja lelukopan. Mukana oli sellainen  aktivointilelu, jonka päätin laittaa säästöön tulevaa pentua varten.

Hankintalistalta löytyy...
häkki & alusta
autohäkki 
ruokakuppi & juomakuppi
harja, karsta & kampa
kynsisakset 
kaulapanta & remmi
muutama aktivointilelu
leluja
ruokaa & luita

Nimilista... Jehu, Jekku, Jippo, Jojo, Ilo, Hymy, Hilu, Kuura, Ruska, Kajo, Juno, Riemu, Sumu, Usva, Hippu, Hile, Hirmu, Hohto, Huli, Hupi, Hurja, Hyrrä, Joiku, Juku, Juju, Jyrä, Keesi, Mesi, Nemo, Roi, Runo, Loru, Tao, Tomu, Vilppi, Viksu, Ketku, Kitka, Metku, Kumma, Metka, Jali, Karri, Mesi, Jiro, Rytmi, Hihku, Soma jne.

Kommentit

Suositut tekstit