Harrastuskoiran alut

Jälleen yksi onnistunut ja koiraisa päivä takana. Takana ajotunteja noin 4h ja ajokilometrejä noin 340km. Lähdimme aamulla kahdeksan jäljestä Millin kanssa kohti Nurmijärveä, kasvattajaa ja pentuja. Kotiin päädyimme yhdeksän aikoihin illalla. Molemmat meistä odotti pentujen tapaamista kuin kuuta nousevaa. Me tapasimme tänään ensimmäistä kertaa, mutta juttua toki pentukuumeilevilla koirahöperöillä riitti koko päiväksi.

Perillä meitä vastassa oli kasvattaja, aina niin ihanat Nessa ja Hoppu, sekä kuusi täydellisen suloista pientä pentua. Häkellyin taas niiden kauneudesta ja pienuudesta. Pennut olivat siltä erää pahimmat höyryt päästelleet ja pian ne nukahtelivat. Paikalle tuli myös pentua odotteleva Soile perheineen, joten ihailijoita riitti.

Juttelimme niitä näitä ja tuijotimme pentujen menoa. Ne ovat niin hurmaavia jopa nukkuessaan. Pennut viihdyttivät meitä vuorotellen, muut nukkuivat ja aina yksi tai kaksi pentua tulivat meitä moikkaamaan. Leikimme pentujen kanssa. Pennut on kasvanut ja kehittynyt hirveästi muutamassa viikossa. Ne on tosi leikkisiä, kovia pussailemaan ja  toki vähän puremaankin. Reippaita, uteliaita ja seurallisia.  Täydellisen ihania.


Iltapäivällä lähdimme Lauran, Millin ja koirien kanssa raunioille rauniotreeneihin. Pennut pääsivät tutustumaan raunioihin ennen aikuisten treenejä. Alkuun vähän ihmetytti ja jännitti, mutta aika pian pennut tutkivat ympäristöä, kiipeilivät ja mönkivät mitä kummallisimmista raoista. Rauniotouhu näytti käsittämättömän mielenkiintoiselta, paikka oli upea ja koirakot taitavia. Täytyy sanoa vain vau! Pääsimme kertaalleen piilosille.


Pennut oli aivan mahtavia, erityisesti pari niistä oli minun mieleeni. Eräs Ilopilleri hurmasi minut täysin ja en saa sitä mielestäni, mahtava tyyppi. Nyt odotellaan ensi viikkoa, että saadaan tietää kuka muuttaa mihinkin.

Kommentit

 1. LOISTAVIA kuvia, kuten aina! Ja minähän pöllin niitä, kuten aina :D Taitaa olla pakko omaan blogiin laittaa antamas raunio kuvat, kun sille tielle ollaan tähtäämässä isona :)

  VastaaPoista
 2. Sillä Gatsbystä tulikin räpsittyä kuvia ja niitä löytyy Facen linkistä enemmänkin. :-) Kiitos! Pölli ihmeessä ja ehdottomasti saa käyttää. :-D Taisi kärpäinen tosiaan purra meikäläistäkin. Eilen ja tänään tutkinut tänään Pirkanmaan rauniokoira hommeloita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, että hienosta pikku herrasta tulee mielellään kuvia räpsittyä :D Ei kai se vaan ollut tuo mainitsemasi hurmaaja? Koska se on MUN! ;)

   Poista
 3. Ei suinkaan. ;-) Vaikka aika hurmaava sinun herrasi olikin! Hurmaajani on punainen ja narttu. <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Oli kyllä mahtava päivä:)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Oli kyllä mahtava päivä:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Oli, todella. :-) Laitan sinullekkin linkkiä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit