Ensiksi pentu pussaa, sitten pentu puree

Ilo oli tänään yksin kotona noin pari tuntia kun kävimme kauppareissulla. Kävimme lenkillä ennen yksinoloa ja jätin sille jäisen kongin. Tabletista oli akku aivan lopussa, joten se oli kuvannut vain vajaa 15min. Se aika oli ihan hiljaista. Kotiin tullessa oli hiljaista ja minua vastassa oli rauhallinen väsähtäneen oloinen pentu. Tiedä sitten, miten on sujunut muuten.
 Meidän yhteiskuvat näyttää tältä. Ensiksi pentu pussaa, sitten pentu puree ja minun ilmeeni on tällaisia.

Kävimme koko perheen voimin pidemmän lenkin kuin Ilon kanssa ollaan koskaan käyty. Ilo jaksoi hienosti, se tutki ympäristöä tohkeissaan. Tiellä ei kävellyt juurikaan vaan kulki mielummin vaikeammassa maastossa, siistiä.
Minä menin muutaman kerran Iloa piiloon ja kutsuin sitä luokse. Ensimmäisellä kerralla se ihmetteli, mistä ääni oikein kuului ja muut kerrat meni sitten vähän ripeämmin. Hienosti löysi ja oli niin tohkeissaan. Tänään ei olla muuta sitten tehtykkään, rauhallinen kotipäivä. En halua tuosta aikuisena vapaapäivistä seinille hyppivää monsteria. :-D
 
 Siellä ne olisi. Siinä se on. Jos ihan vähän vain näin. Ei sitten, hittolainen. Mälsää!

 Huominen pentukurssi jää väliin, koska minä olen illan töissä. Korvaamme alkeistokossa pentukurssien päätyttyä kun huomenna reenattaisi meille jo tuttuja juttuja. Kivaa!

Kommentit

 1. Tuli mieleen että kun ilo oli tulossa niin mistä ostit sen tavarat ja mitä ostit? :)

  VastaaPoista
 2. http://3.bp.blogspot.com/-aTXKcPoPFPY/UiiiPEyADOI/AAAAAAAARvU/CdqKd0K6umY/s1600/IMG_7654.JPG Tuossa näkyy. Kasvattajalta tuli noi pienemmät ruokaboxit ja pentua hakiessa kassillinen muuta (meidän olisi tarvinnut ostaa vain kynsisakset ja häkki oikeasti). :-D Ostin pentusettiä lukuunottamatta kaikki pannat ja hihnat netistä käytettynä. Häkki on kaverilta lainassa eli oma pitää ostaa. Muut M&M tai Prisma.

  VastaaPoista
 3. Teidät on haastettu!

  http://korvakarva.blogspot.fi/2013/10/meidat-on-haastettu.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit