Katso

Yöt on mennyt tutun kaavan mukaan, hyvin ja rauhassa. Yksi pissa tullut sisälle molempina öinä. Eilen Ilo sai viettää ansaitun vapaapäivän. Harjoittelimme istumista ja katsekontaktia, mutta siinä kaikki järkevä työskentely.

Ilo reenasi kaksi kertaa yksinoloa. Kamerani kuvaa vain 12min, joten osaan kertoa vain siltä ajalta ja kotiin tulosta. Ensimmäinen pätkä 30min - jäi nukkumaan häkkiinsä, 2min jälkeen piippasi muutaman kerran, 6min jälkeen muutaman kerran, 10min jälkeen pari pientä haukahduksentapaista ja muuten hiljaista. Hyppi sohvaa ja penkkiä vasten, nappasi kaukosäätimen ja pari vaatetta lattialle. Toinen pätkä 25min - jäi nukkumaan, mutta oli kovin äänekäs. Videolta kuului kaikki äänet, mitä pienestä koirasta vain voi lähteä, piippauksesta ulvomiseen. Ilo pyöri levottomana ja hyppi ovea vasten. Kotiin tullessa kuului meteliä ja odotin hiljaisuutta ennen oven avausta.

Huomio itselleni! Tavarat piiloon koiralta, jos et halua alkaa tehdä listaa tuhotuista tavaroista. Lähdimme koko perheen voimin äidin ja isäpuolen luokse. Heillä on 14-vuotias kuuro keskikokoinen villakoira Elvis. Pidin kyykyssä Iloa sylissäni ja annoin Elviksen haistella pentua. Iloa aluksi pelotti Elviksen haukkuminen, mutta rentoutui nopeasti. Koirat tulivat hyvin juttuun, olivat kiinnostuneita toisistaan ja Ilo koitti haastaa papparaista  leikkimään. Pari kertaa kyllästyessään Elvis murahti ja Ilo kunnioitti vanhempaa  -  ainakin hetken.

Nappasimme äidin ja isäpuolen matkaan, jonka jälkeen lähdimme mieheni perheen luokse. Ilo sai olla melkoisessa ihmishälinässä kun  ympärillä pyöri 12 ihmistä. Ilo taisi käydä kaikilla rapsuteltavana ja se rälläsi aikansa, jonka jälkeen uni tuli. Siirsin Ilon sivummalle nukkumaan, eikä se edes herännyt. Aika hyvät unenlahjat.

"Olet ihan kalpea. Näytät samalta kun silloin kun vauva syntyi." - äiti.
 Olimme varmaan 4-5 tuntia liikenteessä ja pentu jaksoi todella reippaasti. Autolla matkustimme muutaman kerran ja matkat meni täydessä hiljaisuudessa. Superia. Häkkitreenikin on sujunut mukavasti. Ilo on syönyt muutamana päivänä aamu- ja iltaruuan häkissään. Tästä johtuen Ilo on alkanut viihtyä häkissä muutenkin, se oikeasti jopa nukkuu siellä. Tosin aamulla Ilo päästi pikkuisen pissalirun sinne. Mutta nyt lähdemme namijäljelle!

Kommentit

Suositut tekstit