Pentu pellossa

Tänään Ilo sai harjoitella pätkän yksinoloa kun veimme tytön kanssa roskat. Kerran kuului epämääräinen äännähdys ja muuten oli hiljaista, hienosti. Ilo on saanut hengailla hetken omissa oloissaan myös häkissään. Ilo pääsi matkustamaan erilaisessa autolla, eritavalla. Auto pieni ja äänekäs, Ilo matkusti etupenkin lattialla. Pari kertaa meinasi nousta penkille, mutta sitten kävi nukkumaan.

Tänään oli myös hoitotoimenpiteiden vuoro. Leikkasin kynnet, meni paremmin kuin aiemmin. Harjasin, tutkin hampaat ja kaiken muun. Hieno pieni. Ilo sai tänään matolääkkeen, Axiluria. Yhdet tabletit vielä kahtena seuraavana päivänä. Ilo hotkaisi lääkkeen ilman mitään tuosta noin vain. Mahtavaa kun on ahne koira.
Reenattiin kotona perusasentoa, seuraamista, istumista, istu-maahan-seiso vaihtoja, ympyröitä molempiin suuntiin, katsekontaktia ja kosketuskeppiä. Ilo sai päiväruoasta puolet näin ja loput etsimällä lattialta. Hienosti käyttää nenäänsä. Olen ihan häkeltynyt siitä, kuinka nopeasti Ilo oppii uusia asioita. Mainio muksu!

Kävimme tytön ja Ilon kanssa pellolla pyörimässä. Ilo oli täynnä intoa ja energiaa, sen menoa oli ihana katsoa. Se menee pitkässä heinikossa niin kovaa kuin kintuistaan pääsee, korvat lepattaa takana ja naamalla on hymyntapainen. Alkaa aina hymyilyttää. Ja Ilo <3 rusakoiden papanat, tosi kiva hei.
Olit kaikki mitä halusin, kaikki mitä tarvitsin. Olen ollut niin tyytyväinen pentuun. Ilo tuntuu niin omalta ja luulen, että se saattaa olla Elämäni Koira. Ilo on asunut meillä kaksi viikkoa ja tuntuu kuin se olisi asunut täällä aina. Elämä ennen pentuarkea tuntuu kovin kaukaiselta, vaikka loppujen lopuksi siitä on ihan vähän aikaa. Tuntuu, että Ilo on kahdessa viikossa kasvanut ja kehittynyt valtavasti.
Olen pistänyt merkille, että jos menen nukkumaan esimerkiksi kahdentoista aikoihin Ilo ei asioi yöllä sisälle, mutta jos menen nukkumaan esimerkiksi kymmenen aikoihin löytyy yleensä ainakin pissa lattialta. Mies käyttää ennen töihin lähtöä viiden jälkeen Ilon ulkona. Olen yllättynyt, kuinka hienosti Ilo hoitaa asiansa ulos. Taitava.

Kommentit

 1. Teille on haaste: http://stellanovan.blogspot.fi/2013/09/haaste.html :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Hyvät kysymykset. :-)

  VastaaPoista
 3. Ilo on vaan niin täydellisen oloinen ♥ Toivon teille kaikkea hyvää ja innolla odotan millainen tuosta Ilosta oikein kasvaa :) Pakko vielä linkata ihana video http://www.youtube.com/watch?v=h4geo31TheI&feature=c4-overview&list=UUl6-iLqddieYXfhSp4OBzww

  VastaaPoista
 4. Niin minustakin! <3 Upeista upein pieni. Kiitos! Video pitää katsoa koneella (puhelin).

  VastaaPoista
 5. Olipa tosiaan ihana video. :-) Kiitos linkistä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit