Suloiset vierailijat

Saimme ihania vieraita kun kasvattaja lapsineen, koirineen ja pentuineen tuli kylään. Saimme nauttia vieraista reilu pari tuntia. Ensimmäisenä ovesta tallusteli Ilo ja alusta alkaen oli kuin kotonaan, ei ongelmaa. Tosin ei kyllä muillakaan, reippaita pieniä. Ilo pääsi tutustumaan tulevaan häkkiinsä, mukava leikkiä sisarusten kanssa.

Olimme hetken sisällä, kahvittelimme ja lähdimme ulos. Kävimme  veneenlaskupaikalla. Aikuiset koirat, Iisi ja Into kävivät uimassa, muut pennut taisivat kastella tassunsa vain rantavedessä. Ilo kahlasi ja näytti sen jälkeen hieman hölmistyneeltä. Kävelimme lähiympäristössä, mutta pennut alkoivat väsähdellä ja päätimme tulla takaisin sisälle. Pari naapuria näki meidän seurueen ja haltioituneena tulivat heti moikkaamaan pentusia. 

Nessa-emä
 

Talutin Iloa remmissä ja se oli kovin leikkisä. Reippaasti tallusteli eteenpäin ja leikki hihnalla. Ilo on päässyt hihnassa kulkemaan jo kasvattajan luona. Kokeilin Ilolle myös meidän remmisettiä ja näyttelyhihnaa, jolle on tarvetta aikanaan mätsäreissä - molemmat oli enemmän kuin ok pienelle punaiselle. Ohjasin Iloa namilla istumaan ja se istui tosi taitavasti. Kasvattaja on näitä kuvioita treenannut, joten ihmekkös tuo. Lähtiessä Ilo jäi nököttämään ulos meidän asunnon eteen, Ilta seuranaan. Totesinkin, että Tampereen tytöt. Ennen tuttua autoa  Ilo pääsi  vielä tutustumaan  meidän auton takatilaan. Vähän taisi ihmetyttää, mutta hurjan reipas silti.  

Tänään meidän muu perhe näki pennut ensimmäistä kertaa, minulle tämä oli kolmas kerta. Oli onnistunut tapaaminen mielestäni. Odotamme Ilon kotiutumista entistä kovemmin. Rakkautta ilmassa. Kiitos Lauralle vierailusta! Ihan loistava idea vierailla pentujen tulevissa kodeissa pentujen kanssa. Tuli entistä suurempi into tehdä oman pennun kanssa. Kohta päästään touhuamaan ihan tosissaan, en malta odottaa. Ihan mahtavaa. Ainii, yksi kertomisen arvoinen juttu äippäkoirasta. Hukkasin Ilon namipussin ja Laura antoi Nessalle käskyn etsiä. Pienen etsinnän jälkeen Nessa kiikutti namipussin Lauralle, eikä ollut edes maistanut yhtäkään. Super!

Olen ihmeissäni vieläkin, kuinka nätisti kanini Lumia oli koirien ja ihmisten määrästä huolimatta. Lumia on kova paukauttelemaan takajalkojaan aina silloin kun meille tulee vieraita eläimiä, mutta tänään paukautteli vain muutaman kerran, vaikka aussieita oli kahdeksan. Pennut kiinnostui kaneista, eikä arkaillut Lumian pauketta.

Kyllä ne pennut myös pissailivat, purivat varpaita, maistelivat leluja ja kaatoivat vesikipon. Olivat pentumaisia.

Kommentit

 1. Ihanaa, että vierailu sujui noin mallikkaasti! :) Ilolla on kyllä hieno tyyli istua! Onneksi tuotuppaa korjaantumaan iän myötä, mutta toistaseks aika rennon näkönen röhnöttäjä :D

  Jos sulla on lisää mahti kuvia Intolaisesta, niin niitä otetaan mielellään vastaan, kuten aina!

  VastaaPoista
 2. Ajattelin käsitellä kuvat, tehdä kansion ja laittaa linkin Lauran lisäksi myös sinulle. :-D Heitän kohta linkillä!

  Ilo istui kyllä varsin veikeästi, mutta istui normaalistinätistikkin. <3

  VastaaPoista
 3. Jee! Kiitos jo etukäteen! Odottelen siis linkkiä :)

  VastaaPoista
 4. Voi tuo Ilo on kyllä tosi symppis ja ihanan näköinen! ♥ Ehkä tuo suuri valkoisen määrä päässä vaikuttaa vähän, kun Vinnallakin sitä suht paljon on :D

  VastaaPoista
 5. Ilo on kyllä varsin ihastuttava. <3

  VastaaPoista
 6. Nyt menee ihan aiheen vierestä, mutta mistä tuo lumian häkki on hommattu ja minkä kokoinen se on? :-)

  VastaaPoista
 7. Kaverilta sain ja on ikuisuuden vanha eli en tiedä. 140x60cm. :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit