Tapahtumarikas päivä jatkuu

En todellakaan ota tavaksi kirjoittamista neljää kertaa päivässä. Ehkä jatkossa kirjoitan illalla, että kerkeän kirjata koko päivän tapahtumat kerralla ylös. Meidän päivän ohjelma jatkui vielä edellisen postauksen jälkeen.

Lähdimme uudestaan miehen perheen luoksi. Ensitöikseen Ilo hurmasi miehen äidin totaalisesti, se oikeasti kiipesi syliin ja antoi pusuja ihan hirveästi. Leikimme pihalla. Harjoittelimme perusasentoa, seuraamista ja ympyröitä molempiin suuntiin. Namin avulla kaikkia, tietysti. Leikkasin kynnet loppuun ulkosalla, meni hienosti. 

Ilo juoksee valtavalla riemulla luokseni aina kun kyykistyn esim. ottamaan kuvaa. Sillä on ihanan vekkuli ilme naamalla ja se tulee niin kovaa kuin pienistä kintuistaan pääsee. Mainio penska, olen ollut yhtä hymyä tänään.

Automatkatkin mennyt koko ajan paremmin ja hiljaisemmin, toki päivän ohjelma voi vaikuttaa asiaan. Sisälle on tullut parit pissat, mutta muuten hienosti ulos. Pelkkää ihkutusta ja hehkutusta. Osaa se purrakkin ja hiton kovaa halutessaan. Housuissa on jo pari reikää. Mammalassa löytyi kuollut päästäinen, joka oli sopiva leluksi.

Ilo väsähti jo kertaalleen, mutta nyt alkoi nakertaa tuolia. Tuolin tilalle tarjosin Ilon oman lelun ja sen jälkeen lelu saikin kyytiä. Melkoinen pentu kun tällaisen päivän jälkeen jaksaa vielä temuta. Minä olen kyllä ihan puhki!

Päivällä pentu muuten pääsi tervehtimään kahta pikkutyttöä. Tytöt kysyi kohteliaasti saako pentua silittää ja minä suostuin. Ilo oli riemuissaan. Pentu sai rapsutuksia ja tytöt sai pusuja. Ilo jäi katselemaan tyttöjen perään.
 

Kommentit

 1. Awwwwww, eikä miten piristävä ja ihana kommentti vielä illalla. <3 En kestä. KIITOS! <3 - Jenny

  VastaaPoista
 2. Eikä<3. Kun luen näitä postauksia näen sieluni silmin kaikki tapahtumat kuin elokuvana<3
  Ihana Ilo:-)

  VastaaPoista
 3. Ilo on nii söpö! Varsinki toi nassu on niin aaaw. :> Tosi mielenkiinnolla oottelen millanen tästä kasvaakaan!

  VastaaPoista
 4. Niin on kyllä. Tosi jännää kyllä miettiä, millainen tuosta tulee. :-)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea ihanasta pentusesta! Mielenkiinnolla olen seuraillut tätä blogia, koska itselläkin on aussiepentu haaveissa, ehkä sitten joskus... :) Asustellaan muuten Tampereella myös.

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Mukava kuulla ja varmasti joskus. Minäkin puhuin vielä alkuvuodesta tuohon sävyyn "sitten joskus" ja nyt jaloissani nukkuu aussielapsi. Jos haluat pentua palluttelemaan niin hihkaise ihmeessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tarjouksesta, palataan asiaan jossain vaiheessa! :) Meillä on tällä hetkellä kaksi isompaa koiraa, joten koirakiintiö on joksikin aikaa täynnä. Krooninen pentukuume vaivaa silti jatkuvasti ja seuraava koiruus tulee sitten todennäköisesti olemaan aussie. Siksi olisi kiva tutustua mahdollisimman moneen rotunsa edustajaan. :)

   Poista
 7. Ilopilleriin saa ainakin tulla tutustumaan ja varmasti myös siskotyttöön, joka Tampereella kanssa vaikuttaa. :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit