Kylmää, märkää ja valkoista

Täällä satoi tänään ensilumi tai oikeasti tuo taitaa olla lähinnä räntää, mutta lumi kuulostaa hienommalta. Ilon mielestä märkyys oli vähän ällöä, mutta kulki lenkillä kuitenkin reippaasti ja innostui riekkumaan. Katsotaan fiilisteleekö enemmän kun tuo valkoinen taivaalta tippuileva tavara ei ole ihan noin mä-mä-mä-mä-märkää.

Toisella kertaa Ilo olikin innokkaampi. Se tökki lunta kuonollaan, haisteli maata ja spurttaili remmissä.

Kommentit

 1. Moikkaus muruset! Onpa ihana seurata teidän elämää ja Ilon riemukasta olemusta, pentusen elämään kuuluu rajojen ravistelu ja ovien kolkutus, mutta hyvinhän te pärjäilette! Ihanan raikkaita kuvia ja uusia kokemuksia Ilolle ensilumen myötä. Ps. Olen muuten pitkään katsellut tuota Ilon paimennuskatsetta, jonka olet saanut hyvin tallennettua kuviin. Terveisiä kaikille Ilon perheen jäsenille! tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 2. Varmasti alkaa kokeilla rajojaan murkkuilun ohella ja on kokeillut jo nyt, mutta oikein tyytyväinen olen siihen, miten tuon kanssa on mennyt. :-) Mainio mukelo. <3 Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Löysin tuossa jokin aika sattumalta tämän blogisi ja jäin kyllä heti koukkuun! Aivan ihana pentu tämä Ilo :) Ja kuvat on todella hienoja!

  http://syysukkonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla, kiitos. <3 Ilo on kyllä superihana.

  VastaaPoista
 5. Suloinen pikku-Ilo! Täytyykin lisätä teidän blogi lukulistalle, niin muistan jatkossakin kurkkia pikkuisen kuulumisia :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :-) Tervetuloa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit