Pusupomppu


Alettiin eilen reenata yksinoloa siten, että puen ulkovaatteet, avaan oven ja laitan ihan hetken päästä kiinni. Toistin saman kuvion viisi kertaa. Välillä tietysti riisuin ulkovaatteet pois ja touhusin hetken jotain muuta. Harjoiteltiin eilen muutaman kerran näissä pätkissä eli yhteensä 15 kertaa.

Tänään aikeissa reenata lisää. Ajattelin, jos Ilon häkin siirtäisi meidän makkariin ja alkaisi harjoitella yksinoloa siellä. Ensiksi tietysti totuttaa pentu ajatukseen ja sitten jatkaa tätä harjoitusta, vaikeuttaa hiljalleen. Makkari on ainoa tila, jonka saa rajattua. Luulen, että tämä toimisi. Katsotaan mitä tuo toinen puolisko tuumaa ideasta.
Kävimme ulkoilemassa ja pentu rälläsi taas menemään aivan tohkeissaan pitkin ryteikköä. Matka loppui kyllä odotettua lyhyempään. Ilon sukulaiset harrastavat ihastuttavia ilopomppuja yläilmoihin ja antavat pusun naamaan. Ilo on oppinut samaisen pompun ja pomppaa jo tytön pään korkeudelle (vähän vajaa 100cm). Ilo yrittää pomppia myös minun edessäni, mutta ei tietenkään ylety naamaan, vielä.

Tällä kertaa tyttö sai pusun, mutta samalla myös poskeen kolahtaneesta hampaasta pienen reiän. Minä olen ehkä hieman vainoharhainen ja piti hetimmiten lähteä puhdistamaan reikä.

 
Kohta lähdetään käymään äitini luona ja Ilo pääsee katsomaan villispapparaista Elvistä. Myöhemmin on tarkoitus nähdä Milliä ja siskotyttö Priyaa. Päivitystä luvassa myöhemmin.

Kommentit

Suositut tekstit