18vko

18vko / 45cm / 9,4kg

Kommentit

 1. Moikkaus, Ilo sen kun "komistuu", raamit näyttää tosi hienolta, täyden kympin koira. Kannattaa varmaan lähteä näyttelyaarenoille meriittiä kerään. tv grandgrandmother (ps.koskas poikkeette??)

  VastaaPoista
 2. Moikkaus! Ilo sen kun "komistuu", raamit näyttää tosi hienolta, täyden kympin koira. Kannattas lähteä näyttelyareenoille meriittiä kerään. tv grandgrandmother (ps.koskas poikkeette??)

  VastaaPoista
 3. Onkohan noi viestit nyt tuplana uskottavia, hups, kun lipsahti....pistetään vanhuuden piikkiin tv mummeli

  VastaaPoista
 4. Tai kaunistuu. ;-) Niimpä, miellyttää omaa silmää kauheasti. Näyttelymaailma on niin erikoinen, että Ilosta tuskin tulee koskaan sellaista koiraa, joka näyttelyihmisiä miellyttää. Australianpaimenkoirilla on aika vahva ja näkyvä linjajako, näyttelymaailmassa ihannoidaan raskaampia ja karvaisempia koiria. Itse tykkään enemmän näistä ei niin raskaista ja karvaisista. Mätsäreihin (epäviralliset näyttelyt - ei niin totista) lähdetään kyllä heti joulukuussa.

  Pitäisi tulla kylään, mutta aika vain juoksee ja päivät on täynnä kaikkea. Pitää jutskailla tuon miehekkeen kanssa. Olisi kiva tulla ihan lähipäivinä. Me ollaan kyllä vähän kipeitä pikkupimun kanssa molemmat, flunssaisia.

  VastaaPoista
 5. On se Ilo niin kaunis tyttö. ;) Päätin nyt sitten karrankin näyttää nimenä oikean nimeni. Olen siis kommentoinut aikaisemmin anonyyminä. Muistat minut varmasti, olen kertonut pennustani, ja kun se kuoli.. :(

  VastaaPoista
 6. Ilo on! <3 Kiitos. :3 Muistan kyllä.

  VastaaPoista
 7. Ilo on kyllä tosi nätti aussienalku! :) Siitä tulee varmasti tosi kaunis!

  VastaaPoista
 8. Samaa mieltä. <3 Innolla odotan, mitä siitä tulee.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit