Ällöttävän söpöjä

Facebook on kätevä. Sitä kautta löytyi ryhmä paikallisia pennun omistajia, joiden kanssa sovimme ensimmäisen pentumiitin tälle päivälle. Aamulla hyppäsin Ilon kanssa Kristan ja Fiona-sheltin matkaan. Ilo pääsi matkustamaan takapenkillä turvavöissä ensimmäistä kertaa, mukavasti sujui matkustus näinkin.
Jokusen kilometrin jälkeen saavuimme määränpäähän, erään naisen kotipihaan. Paikalla oli neljä naista ja neljä pentua - Ilo 4kk, Fiona 8kk, Valma-lapinporokoira 3kk ja Saimi-suomenlapinkoira 4kk. Aluksi oli aika jäätävä tunnelma kun muut pennut arastelivat, mutta hiljalleen jokainen rohkaistui ja pennut sai aikaan kunnon painit.
Ilon korvat oli kadoksissa kun oli niin i-h-a-n-a-a seuraa. Se hyppi aluksi kauheasti ihmisiä vasten, erityisesti Saimin emäntää, jolla oli kanaa Saimille mukana. Tuntui kuin olisin kuuroille korville puhunut, joten otin Ilon hetkeksi remmiin ja johan loppui riekkuminen. Otettiin pätkä tokoa sivummalla ja sen jälkeen korvatkin oli paremmin tallessa. Ilo sai palan kanaa ja samalla hammas osui Saimin emännän sormeen. Toistui sama kuvio kuin possukalla hakumetsällä Maijan kanssa. :-D
Reilun tunnin jaksoimme nököttää aloillaan, mutta sitten alkoi ihmisillä varpaat jäätyä ja lähdettiin kotiin. Pennut sai toisistaan hyvää seuraa ja ne väsyttivät itsensä tehokkaasti. Seuraava pentumiitti on suunnitteilla! Käytiin Ilon kanssa hakemassa Janessa ja ulkoilimme hetken tulevan kotimme lähistöllä.
Kotona vähän väsytti. Leikkiputkessa oli hyvä ottaa tirsat.

Kommentit

 1. Oij, ihanalta näyttää teidän meno! :3 Olisi kyllä ihana touhuilla oman aussien kanssa kaikkea mutta kevätpentuetta odotellessa..

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kyllä onkin ja tätä on niin odotettu. <3

  VastaaPoista
 3. Millä kameralla kuvailet? :) Mulla on kaluston päivitys harkinnassa, ja sun kuvat ainakin näyttää tosi hyvälaatuisilta! Muokkailetko kuvia paljon jälkikäteen? :)

  VastaaPoista
 4. Canon EOS 550D. Putkena käytän Canonin 55-250. Haaveilen Canonin 50 ja 85, sekä parista kalliimmasta ja pidemmästä. Olen ollut tyytyväinen kyllä tähänkin settiin. :-) Valoa ja kontrastia saatan säätää, mutta en juurikaan muuta. Johonkin nettiin tarvittaessa pienennän ja samalla tarkennan kertaalleen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit