Hampaat vaihtuu

Huomasin tänään, että Ilo on aivan huomaamatta vaihtanut etuhampaat alhaalta ja ylhäältä. Minusta näyttää siltä kuin pari poskihammastakin olisi lähtenyt ja uutta puskisi tilalle, mutta ihan satavarma en ole. Ihmekkös onkin tuota purukalustoa taas käytetty ahkerammin.
Aamulla naksuteltiin taas samoja juttuja kuin perjantaina - kosketuskeppiä, kosketusalustaa, koriin menoa ja tyynyllä kikkailua 2on2off-tyyliin. Kosketusalusta on ihan tuttu juttu jo, koriin meno alkaa luistaa ja Ilo meinasi pari kertaa laittaa kaikki tassut koriin. Tyyny on haastavin, eikä Ilo ole vielä ihan täysin sisäistänyt asiaa.

Samaan syssyyn Ilo temppuili tekemällä ympyröitä molempiin suuntiin ja kierimällä. Otettiin pätkä myös tokoa, lähinnä seuraamista. Hienosti meni reenihetki ja nälkäisen pennun kanssa on aika kiva tehdä kun ruuan eteen tehdään entistä ahkerammin hommia. ;-)

Illalla kävimme lenkillä Kristan ja hänen shelttiensä Reginan & Fionan kanssa.Yleensä ollaan käyty ilman Reginaa, mutta oikein mukavasti meni näinkin. Ilo ei härkkinyt niin paljon Fionaa ja nautti kilpajuoksuista Reginan kanssa. Ilo nautti shelttimäisestä seurasta, koirilla ja ihmisillä oli mukavaa. Nauratti kun kaikilla kolmella koiralla oli vilkkuvat sinipunaiset valot, haha.

Ilo ei ole muutamaan päivään päässyt treenaamaan yksinoloa, mutta huomenna taas. Meillä on tyttö kipeänä, eikä olla porukalla liikuttu kotoa mihinkään.

Kommentit

Suositut tekstit