Hevosen tuoksua

Tänään kävimme tallilla katsomassa heppoja ja kiliä. Ilo katsoi tuijottaen lähestyvää kiliä hieman kummissaan, mutta alun jälkeen ei enää kummastuttanut yhtään. Kyseinen kili ei juuri koiria arvosta, joten pidin Iloa remmissä ja koko ajan silmällä.
 
Menimme tien toiselle puolelle katsomaan laitumella hengailevaa hevoslaumaa. Iloa jännitti tälläkin kertaa, mutta se rohkaistui kuitenkin laitumen lähelle nuuskuttelemaan ja katselemaan heppasia. Hevosten liikkuessa tai äännellessä Ilo kavahti askeleen taakse. Namittelin reippaasta käytöksestä.

Ajattelin käyttää erilaisen tilanteen hyödyksi, joten treenasin laitumen vieressä Ilon kanssa vähän tokoa ja temppuja. Jännitys unohtui ja Ilo keskittyi täysillä töihin, hevosten tuijotellessa vieressä. Kauempaa kaikui myös muutama laukaus, eikä ne hetkauttanut tippaakaan. Mahtavaa! Noin 30min vierähti hetkessä, mutta sitten olikin aika jo lähteä. 
Kakkaa, nam!
Talleilun jälkeen hurautimme autolla kotiin ja lähdimme reippaalle lenkille. Lenkin yhteydessä treenattiin pidempi pätkä tokoa. Meni aika mallikkaasti, ei valittamista. Voi kun saisin pian miehen kuvaamaan meidän menoa, saisi blogiin erilaista meininkiä liikkuvan kuvan muodossa.

Kommentit

 1. Ilo on taas niin söpö :) Ja ensimmäisessä kuvassa näyttää siltä, kuin kysyisi just, että mennäänkö jo :)

  VastaaPoista
 2. Sitä se on, kiitos! Kuvat jäi aika vähäisiksi kun olimme vain hetken ja alkoi hämärtyä.

  VastaaPoista
 3. Reipas Ilo ♥

  Muistan ikuisesti kun Mauri oli pentu ja näki ensimmäisen kerran hevosen. Se meni niin häntä heiluen hevosaitauksen luokse katsomaan kahta heppaa - kunnes toinen niistä hörähti ja Mauri hyppäsi tasajalkaa ilmaan ja oli saada sydärin! :D

  VastaaPoista
 4. Ihana seurata tätä blogia Ilon kasvamisesta ja kehityksestä sekä teidän yhteisistä seikkailuista. :)
  Sopiiko jos laitan sulle viestiä fb:n kautta?

  VastaaPoista
 5. Mukava kuulla. :-) Uskon, että on myöhemmin mukava lukea pentuarjesta. On ainakin asiat muistissa! Laita ihmeessä. :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit