Kaappien sisältö

Tarvikepostauksen aika. Meille ei ole vielä ilmestynyt mitään turhaa, joten ihan hirveästi ei ole esiteltävää. Ilon ja kanien tavarat löytyy samasta kaapista eteisestä. Yksi korkea kaappi ja sen yltä pieni yläkaappi. Paljon on hommattavaa, lähinnä harrastustarvikkeita, leluja ja aktivointileluja.


ULKOILU
Ruskea Hurtta panta, musta Hurtta panta, musta heijastava nahkavaljas, punainen Hurtta panta, keltainen kasvattajan tekemä fleecepanta, sininen Flexi nahkapanta, keltainen Katsu pentupanta ja raidallinen Wouapy pentupanta. Olen ostanut Hurtat netistä käytettynä, nahkaiset saanut käytettynä, keltaiset saanut pentupaketin mukana ja raidallisen ostanut M&M.

Ilolla on oikeastaan aina käytössä tuo Katsu panta. Kahta muuta pentupantaa on käytetty vain pari kertaa kun tuo Katsu tulee aina automaattisesti otettua. Mielestäni se sopii Ilolle kivasti.
 Punainen Hurtta monitoimihihna, kasvattajan tekemät värikkäät hihnat, oranssi Hurtan heijastinhihna, keltainen Katsun pentuhihna ja raidallinen Wouapy pentuhihna. Olen ostanut Hurtat netistä käytettynä, kasvattajan tekemän fleecen saanut muistamiseksi koiran hoidosta, vihreän saanut pentupaketin mukana, samoin keltaisen ja raidallisen ostanut M&M.

Ilolla on näistäkin käytössä tuo Katsun hihna. Raidallista ollaan käytetty pari hassua kertaa ja Hurtan heijastin ollaan otettu lähipäivinä käyttöön pimeällä ulkoillessa. 
Heijastinliivi, Trixie vilkkuvalo ja Hurtan heijastinhihna. Heijastinliivi on lainassa villakoiraltani, vilkkuvalon ostin M&M ja heijastinhihnan tausta selvisikin jo. Tämä setti käytössä pimeällä, joten Ilon ei ainakaan pitäisi jäädä näkymättä. Liikkuva heijastin. 
Hurtta sadetakki. Ostin tämän juuri kaveriltani. Toivottavasti menee aikuiselle Ilolle sitten joskus.

TREENAUS
Treenipussukka sisältöineen ja Berran treeniliivi.
Treenipussukasta löytyy kasa tennispalloja, erilaisia naruleluja, naksutin, kosketusalusta, kosketuskeppi, namit ja pari namipussia. Alustan nappasin kaapista, olen ostanut pallot, naruleluista osan saanut ja osan ostanut. Kepin, naksuttimen ja toisen namipussin saanut. Toinen namipussi ja naksuttimen remmi tilattu kaverilta.

Kaikki on aika ahkerassa käytössä. Namipusseilla ei ole enää paljoa käyttöä kun namit kulkee taskuissa.
HOITO

Pentushamppoo, tassupyyhkeitä, harja, kampa ja kynsisakset. Harjat ja kynsisakset ahkerassa käytössä.
 Paria erilaista öljyä, molemmat käytössä päivittäin. Maitohappotabletteja, voidetta ikeniin, voidetta haavoihin, matolääkettä, kipulääkettä ja ruiskuja.

LELUT
Lelukoppa.

Lelukopan sisältö, tulee varmasti kasvamaan.
Nina Ottossonin luupeli, kongi ja kiekko. Ahkerassa käytössä.

RUOKAILU
 Pinkit käytössä ja metallinen kulkee mukana mm. treeneissä. Ostin pinkit M&M ja metallinen tuli pentupaketissa.
 Profinea ja Vetcomplexia. Ilo syö Profinea ja tuo toinen tötsä tuli pentupakkauksessa, ajattelin käyttää nameina.
 Raa'at. Mushin aterioita, jauhelihaa, kanaa ja jotain muuta. Vain jauheliha toistaiseksi käytössä.
Erilaisia luita.

ASUMINEN
Metallihäkki, jossa Ilo nukkuu päivittäin.

MUUT
 Maailman somin pentukansio, kakkapussit ja näyttelyremmi.

KULJETUS

 Ilo matkustaa farmarin takatilassa omassa häkissään (metallinen).

Sellaiselta näyttää Ilon kaapin sisältö. Voi olla, että myöhemmin tulee pari lisäkuvaa.Vähän tylsältä tuntuu katsoa näitä kuvia kun on katsonut muiden postauksia tavarapaljoudesta. :-D

Kommentit

 1. Moi! Onpa kiva katsella mitä muita tarvikkeita muilla pennunomistajilla on kun itse pitäisi alkaa hankkimaan omalle pupsille pian tavaroita! Pitää kuitenkin kysäistä siulta, että minkä kokoinen tuo teidän kongi on? Mie en osaa päättää, että minkäkokoinen pitäisi itselle laittaa tilaukseen. ;P

  VastaaPoista
 2. Moikkamoi! Itse harrastin ihan samaa kun pentua odotin ja vieläkin tykkään katsella muiden tavaroita. Ostin ihan tuollaisen pentukongin, ajattelin ostaa Ilon kasvaessa isomman ja vahvemman. :-) Millainen pentu sinulle tulee? Onnea pennun odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan pitää miunkin laittaa pentukongi tilaukseen tai sitten jopa molemmat, näkyivät olevan alennuksessa. ;) Sileäkarvainen collie on miulle tulossa, huomenna reissataan pentuja katsomaan ensimmäistä kertaa! :)

   Poista
 3. Minusta sulla on kyllä jo paljon tavaraa :D

  VastaaPoista
 4. Hurtta on jännä siinä mielessä, että sen valmistamia tavaroita vain kertyy kotiin! :D minä en mielestäni ole siihen edes tietoisesti panostanut ja silti meillä on hurtan pantoja ja jopa valjaitakin, vaikkei meidän koirilla käytetä valjaita :D

  VastaaPoista
 5. Voi Jenny! Mulla on kolme koiraa eikä meillä silti oo noin montaa pantaa tai hihnaa :D

  VastaaPoista
 6. NAATTI No sepä sattui! Missä tarjoukset? Ihanaa, nahkavauvoja. <3 Onnea vielä loppuodotukseen, se on kyllä niin piinaavaa. :-)

  ANONYYMI & KATARIINA Haha. :-D Omasta mielestä todella vähän, tosin edellisen kanssa oli vielä vähemmän oikeastaan. Noita pantoja nyt on vahingossa muutama tullut...

  SARIANNE Toi on niiiin totta! :-D Hupsista vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zooplussalla oli tarjouksessa! Ja nahkavauvat olivat kyllä supersuloisia, kuinkas muutenkaan! Kiitos, vielä olisi pari tuskaista viikkoa ennen kuin pentu on täällä, mutta ehkä ne jotenkin kestää. :)

   Poista
 7. Holy piip! :o toi sun koiras on ihan jättiläinen, tulkaa piaaan käymään kun se on vielä vauvahonkkeli <3

  VastaaPoista
 8. Se on joku päälle 40cm ja varmaan 8-9kg. :-D On se muuttunut kovin siitä viimeisestä! Pitää tulla heti kun mahdollisuus. :-)

  VastaaPoista
 9. Hei hienoa, että jollain muullakin on paljon pantoja :D Ennen Leican tuloa olin ostanut sille joku 7 pantaa... Nyt panta ostelu on vähentynyt ja tulee käytettyä vaan tiettyjä. Ryhdin kanssa oon ollut maltillisempi ja se omistaa vain yhden oman pannan ja saa sitten käyttää noita Leican pentuajan juttuja. :)

  VastaaPoista
 10. Heha. Noku halpoja oli! Pitää odottaa, että Ilo kasvaa oikeisiin mittoihin niin uskaltaa hankkia lisää. :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit