Kosketusalusta

Naksuttelin Ilolle tänään kolmea uutta asiaa - kosketusalustaa, koriin menoa, tyynyllä kikkailua takajalat tyynyllä, etujalat lattialla. Kosketusalustan oppi nopeasti ja oli ihan fiiliksissä. Tyynyllä kikkailu oli vähän haastavampaa, mutta idean äkkäsi kuitenkin. Oikeastaan kokeiltiin kosketusalustaa jo eilen, mutta ei siitä tullut mitään kun pentu oli ilmeisesti aika puhki. Korina toimi sellainen normaali sukkakori ja ajan myötä on tarkoitus pienentää koria kun Ilo hallitsee tämän korin. Aika kauan haki ennen kuin äkkäsi idean.

Kävimme treenaamassa 30min tokoa ja temppuja läheisellä kentällä. Kenttä sopii tarkoitukseen mainiosti ja aion käydä sielä jatkossakin. Perusasentoa, seuraamista, käännöksiä, pysähdyksiä, nopeuksien vaihtelua, maahanmenoa, maahan-seiso-istu vaihtoja ja luoksetuloa. Ympyröitä molempiin suuntiin, kierimistä, kosketuskeppiä ja kosketusalustaa. Leikittiin riepotettavalla lelulla ja tennispallolla.

Treenin jälkeen kävimme lenkillä ja pentu juoksi täysiä pitkin ryteikköä vekkulimainen ilme naamalla. Se nautti täysillä ja puhkui energiaa. Illalla kävimme vielä porukoiden luona, Ilo oli kauhealla riekkupäällä ja nyt kotona on kovin väsynyttä pentua.

Kommentit

 1. Onpas ihana blogi. :3 Olisi ihanaa jos olisi vielä oma aussie, minun omani kuoli jo pentuna...

  Mutta aion kyllä alkaa seuraamaan teidän puuhastelua jos vaikka näistä asioista mitä tänne kirjoittelet keksiskin omalle (mahdollisesti) uudelle pallerolle jotakin. ;)
  - Odotellen seuraavaa postausta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :-) Voi kamala, osanotot. :-( Saako udella mitä tapahtui? Hirveää. Onko aussie haaveissa vai onko rotu vaihtunut? Äkkäsin tänään, että pentu on vaihdellut hampaitaan eli postausta on tulossa siihen ja muuhun liittyen illemmalla! :-)

  VastaaPoista
 3. Joo, minun pentuni jäi auton alle. Minun isä ajoi sen yli, kun se juoksi tien reunaa pitkin alle. :`( Ihan aussie on edelleen haaveissa, koska se on lempirotuni, ja muutenkin hyvä harrastuskaveri. Hihii, olenkin teidän kaikki tähän asti uutena tulleet postaukset jo lukenutkin, mutta tulin tänne vastailemaan. ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit