Ryhdikkäästi Iloiten

Tänään oli mielettömän kaunis ilma. Lähdimme nauttimaan kauniista ilmasta meidän uusien kavereiden Miran ja Ryhti-airiksen kanssa. Etsimme netin kautta molemmat lenkkiseuraa ja äkkäsimme asuvamme aika lähekkäin, viime viikolla sovimme lenkistä ja tänään aamusella Mira hurautti autolla tänne meille.
Ryhti on reilu kolme kuukautta eli pennuilla on ikäeroa noin kuukausi. Ilon ja Ryhdin leikit meni hyvin yksiin - juoksemista, painimista ja pörinää. Molemmilla oli kivaa ja lenkki meni hyvissä fiilareissa. Lenkille kertyi pituutta noin 4km, ensiksi hiekkatiellä ja sitten pellolla. Pennut juoksivat vapaana koko lenkin ajan, virtaa ja intoa riitti. Lopussa alkoi näkyä väsymisen merkkejä, mutta pihassa oli pakko ottaa vielä loppuspurtit.
Ryhti on aivan ihastuttava ja valloittava poikanen, minusta tuli ihan Ryhtifani. Onnistunut lenkki ja tuli hyvä mieli pentujen riekkumisesta. Ihanaa kun Ilo sai kaltaisensa leikkikaverin. Sovimme Miran kanssa, että varmasti lenkkeillään ja myös treenataan pian taas yhdessä kun pennutkin kerta tuli noin hyvin juttuun keskenään. Ilo on ollut koko loppupäivän ihan väsynyt.

Kommentit

 1. Mahtavia kuvia, kuten aina! Näyttää aikas kivalta teitin meno :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katariina! :-) Noi oli mainiot leikkikaverit.

  VastaaPoista
 3. Voi miten vekkuleita kavereita! Heillä varmaan oli oikein riemukasta temmeltää yhdessä!
  tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 4. Hihii ihana otsikko! Ryhdikkäästi iloiten. :D Ryhdillä ja Ilolla näytti olevan hauskaa yhdessä.

  VastaaPoista
 5. Oli tosi hauskaa! :-) Yritin kehitellä vekkulin otsikon. :-D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit