Joulu tuli ja meni

Joulu tuli ja meni. Rakkaita ihmisiä, rakkaita karvakuonoja, poismenneiden rakkaiden haudoilla vierailu, jouluruuista notkuvat pöydät, Joulupukki, joulukuusi, lahjapaketit, joululaulut ja tunnelmalliset koristeet. Joulusauna jäi tälle päivälle.
Valitettavasti ainakin Tampereella oli musta joulu, lumesta ei tietoakaan. Toivottavasti pian tulisi lunta ja pakkasta. Fiilis kohenisi, pääsisi jäälle ja metsässäkin olisi mukavampi kulkea. Olisi kauniimpaa, puhtaampaa ja kuivempaa. Muualla lunta?
Ilo otti joulun vastaan juuri niin rauhallisesti kuin osasin odottaa, ei turhia stressannut. Joulukuusi on saanut olla rauhassa, saatoin odottaa sen saavan kyytiä. Meille tuli kymmenen ihmistä ja Kuti-villakoira meidän oman lauman lisäksi, Ilon mielestä oli ihan sairaan siistiä. Joulupukkikin oli ihan sairaan siisti, mutta laitoin lahjojen jaon ajaksi Ilon omaan huoneeseensa.


Ilo rrrakastaa! Joulupukkia tervehdittiin heti alkuunsa innokkaasti. Eno taas saa aina kokea koiranpennun rakkauden.

Koirat sai herkutella isolla luulla ja saattoi ne saada palan kinkkuakin. Ilo sai Joulupukilta kongin, joka otettiin käyttöön heti illalla kun Ilo sai nauta-sika iltaruokansa siitä. Molemmat koirat käyttäytyivät oikein mallikkaasti ja saa olla tyytyväinen.
Väsyneet pikkulikat.

Kommentit

 1. Ihania ja kauniita kuvia. :33 Taisi olla onnistunut joulu? :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, hyvin vähänlaisesti vain tällä kertaa. :-/ Oli kyllä onnistunut!

  VastaaPoista
 3. Ei lumesta tietoa täälläkään, vettä satoi kun käytiin haudalle viemässä kynttilöitä. Vähän kieltämättä latisti omaa joulufiilistä, mutta eipä siinä. Ihan mukava joulu oli muuten :) Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Sama vika, litsislätsis vain.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia teidän joulusta ♥
  Minäkin odottelen sitä lunta, olen niin kyllästynyt tuohon mutaan.. :(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit