Kyllä se jää kantaa

Tänään uskaltauduin vihdoin jäälle ja hienosti kantoi. Menossa mukana Krista ja koirat, kuinkas muuten. Ihan mielettömän kaunis ilma, loistava seura ja koirilla oli super kivaa. Kävimme ihanan tunnin lenkin, kaikki viisi nautti täysin rinnoin.
 
Mukana oli tennispalloja ja heittokapula, jolla heittelin koirille palloja. Kertaakaan ei edes meinannut tulla pienintäkään kärhämää. Hienosti hakivat jokainen palloa, vauhtia oli hurjasti ja koirilla oli hauskaa. Ilo taas tuttuun tapaan juoksutti muita perässään, palloa suussa kantaen. Mukana muutama tyylinäyte. Parasta! T: Ilo

"Onkohan Ilolla tylsää vai onkohan se väsynyt? Unohdan aina, että sehän on oikeasti vasta niin pieni." Niimpä! Joskus duracellpupukin saattaa väsähtää ja loppulenkistä Ilo lönkötteli rauhallisesti menemään. Niin myös sheltit. Tehokasta oli!
 Pohdin tässä parhaillaan, mitä uutta temppua lähtisin Ilolle opettamaan.

Kommentit

 1. Ihanan iloisia koiria ja ihana aurinko! Tästä postauksesta inspiroituneena pitäisi minunkin lähteä jäälle koirien kanssa juoksemaan. :-)

  VastaaPoista
 2. Niimpä. <3 Oli kyllä mahtavaa! Teki mieli lähteä uudestaan, mutta jospa huomenna sitten. :-)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia taas, koirat vaikutti hirmu iloisilta! :) No, oletko aatellu että opettaisit ilolle vaikka että hyppäis sun jalan yli kun ojennat sen? Tai kun laitat kädet ympyräks nii hyppäis sieltä välistä? (Jos enää iso tyttö mahtuu) :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Olen miettinyt molempia ja tuo jalan yli hyppääminen taitaa olla seuraava. :-D

  VastaaPoista
 5. Ihania, ihania aurinkoisia kuvia ☺ ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit