Mitä hankintalistalta löytyy?

Odotan saapuvaksi Mustista ja Mirristä tilaamaani pakettia. Pakettia, joka sisältä aktivointikuution, nahkadummyn ja kaksi ruokakippoa. Jokunen aika sitten nämä kaikki löytyi alennuksesta ja minun oli pakko ostaa ne. Tuota kuutiota olin miettinyt jo pitkään, nyt sain sen -50%. Voi riemua! Näiden lisäksi olisi tarvetta muullekkin. Pörräsin jälleen kerran Mustin ja Mirrin sivuilla. Päätin tehdä kuvakollaasin tuotteista, jotka pitäisi tai "pitäisi" hommata. Melkoinen listan sain aikaiseksi. Oikeasti pakolliset olisi takki ja tossut kun ainakin Ilon tassut palelee näillä pakkasilla, lenkit minimissä.

Tuollaisesta nahkaremmistä olen haaveillut ikuisuuden ja sellaisen tulen ehdottomasti vielä hankkimaan. Luultavasti juuri tuon, koska se miellyttää kovasti silmää, on täydellisen värinen, pitkä ja vielä suhteellisen edullinenkin. Samaan sävyyn pitää tietysti hommata myös panta. Talutusvyön tahtoisin välillä remmilenkeille, että saisin käteni vapaaksi. Sopivia valjaita meillä ei ole yksiäkään tällä hetkellä ja nuo Hurtan valjaat miellyttävät silmää.

Tuollaiset aktivointilelut on ollut hankintalistalla yhtä kauan kuin kuutiokin ja nekin tulen vielä varmasti hankimaan. Näiden aktivointilelujen lisäksi aikeissa on hommata myös aktivointipelejä, mutta niiden suhteen ei ole mitään kiirettä. Ilon palkkaamiseen haluaisin tuollaisen narulelun, jossa on karvaa. Uskon, että Ilo tykkäisi kauheasti.

Hankintalistalta löytyy tulevaisuudessa myös...

Dobo vaikuttaa kovin mielenkiintoiselta ja hyödylliseltä. Siitä olisi varmasti iloa ja hyötyä meille molemmille. Innostuin entisestään kun luin MR. Twist - blogista koko perheen doboilusta. Päätin lisätä myös nämä hankintalistalle.

Mitä teidän hankintalistalta löytyy juuri nyt?

Kommentit


 1. Kiva hankintalista :D
  Pitäisköhän munkin tehä tämmönen? :D Vois tulla pitkä lista siitä mitä muka "tarvitsen" koirille. Juuttikapulan ja purutyynyn aijon ryhdille hankkia, mutta ne on niii kalliita...

  VastaaPoista
 2. Matkin sua nyt vähän ja teen vähän samanlaisen postauksen, jos ei haittaa! :) Linkitin kyllä teidän blogin inspiraation lähteeksi ;)

  VastaaPoista
 3. Ei tietenkään haittaa, hölmö! :-D Itse tykkään aina haaveilla nettikaupoissa ja räpeltää tällaisia. :-) Jos vaikka sitten sellaisen ei tarpeellisen ostoksen sijasta ostaisikin tarpeellista. Jos.

  VastaaPoista
 4. Heh, me ollaan kerrankin siinä pisteessä, ettei tartteta juuri mitään! Jälkivaljaat ja pidempi liina on ainoat tarpeelliset, eikä niitäkään tartte kuin sitten joskus lumien sulettua vasta :D

  VastaaPoista
 5. Ihana tilanne! :-D Me tarvitaan nuokin, mutta vasta keväämmällä niin jäi pois kollaasista. :-D

  VastaaPoista
 6. Mulla on vaikka mitä hankittavaa sitten tulevalle pennulle.. Kun en Hallan hihnaa,pantaa,kuppia leluja jne kehtaa millään käyttää. Ne on säilössä tossa hyllyllä ja katselen niitä siitä aina. :')

  Varmaan hankinnassa:Ainakin hihna ja panta. :) Joku kivan värinen ruokakuppi. Leluja lisää, naksutin, nyt alesta varmaan tulevalle talvelle sellanen takki. :) Voi voi tätä odotusta! Ja vielä noin 8 kuukautta! Huh, yli puoli vuotta. Mitähän tästäkin odottamisesta tulee.. ;)

  VastaaPoista
 7. No mutta hyvää kannattaa odottaa? Vaikka odottaminen tuskaa onkin. :-D Aussieko tulee? Onko kasvattajaa ja mahdollisesti jopa yhdistelmää jo mietittynä? :-)

  VastaaPoista
 8. Aussie on juu. Samalta kasvattajalta ja emältä kun Halla mutta eri isältä. Yhdistelmä on jo mietittynä, toki muutoksia voi tulla jos on pakko. :) Uros on kennel Peak Riveristä, tosi hieno uros onkin. :) Emäkin on hieno ja hyvin pärjännyt. ;) Joo, hyvää kannattaa odottaa. Musta vähän tuntuu että oon sitten odotukseni anasinnut.. Kun vielä yli puolivuotta joudun odottelemaan! Mutta mulla ja kasvattajalla on yhteisiä kesä suunnitelmia. :D

  VastaaPoista
 9. Olet kyllä. :3 Todella! Kuka kasvattaja, jos saa udella?

  VastaaPoista
 10. Kasvattajalla ei ole kennel nimeä, mutta en ole varma meneekö hänen koiriensa tiedot kennel Peak Riverin nimelle? Ei ainakaan Hallan. En nimeä täällä blogissasi kehtaisi millään kertoa, koska hänellä ei sitä kennel nimeä ole. ;) Sovittiin että jos pennut tupsahtavat maailmaan siinä kesäkuussa, pääsisin pentujen täytettyä 4vk sinne kenneltyöksi, sisksi aikaa kun lähtisin ja saisin pennun suoraan mukaani! Mahtavalta kuulostaa. :) Kasvattajalla on kaksi Hallan veljeä, pääsee näkemään mitä niistä on tullut. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit