Osaako joku auttaa?

Osaako joku neuvoa parissa asiassa? Apuva!

1. Olen koittanut lukuisia kertoja saada lukijaluettelon käyttöön, mutta aina herjataan samaa tekstiä "Korjaa tämän lomakkeen virheet." Mitkä ihmeen virheet? Miten saan lukijaluettelon käyttööni? Minulla on ollut varmaan neljä-viisi blogia ennen tätä ja aina ennen on onnistunut.

2. Samaisen ongelman kanssa kamppaillessa painoin epähuomiossa joskus jotain "nappia", jolloin blogini yhdistyi jotenkin Google+ tiliini. En olisi halunnut näin käyvän, joten onko tätä mahdollisuus peruuttaa? Miten?

Kommentit

 1. Varmaan kokeilit jo poistaa tuota ja lisätä uudestaan lukijoiden luetteloa?
  Hmm... mun omassa bloggerissa ei edes lue totaa kohtaa "takaisin", siinä kohdassa omallani lukee "poista", jokin siinä tosiaan mättää.. :O

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla taas bloggerin peruskomplikaatioita :)
  Eli täytyy vain malttaa odotella, että asia korjaantuu.

  Minulla ei tällä hetkellä toimi kuvien laittaminen, joten joudun lataamaan kuvat toisen kuvasivuston kautta blogiini. Tätä aikaisemmin en saanut Teksti-gadgetia toimimaan, mutta se sitten korjaantui yhtäkkiä.

  Tällä hetkellä on myös sellainen ongelma, etten saa lisättyä kuvaa profiiliini. Eli kun olen vaikka lukijana blogissasi, niin minulla ei ole siinä kuvaa, joten olen siellä viimeisten lukijoiden joukossa, joilta puuttuu kuva. Olen vaikka kuinka monta kertaa yrittänyt laittaa siihen kuvan, mutta se ei nyt kertakaikkiaan onnistu. Ei auta kuin odotella..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit