Temppuvideo

 
Todella laadukas video meidän uusimmista tempuista. Ihan itse kuvasin, kuten varmaan huomaatte laadusta ja siitä kun koirasta puuttuu välillä puolet. Ehkä ensi kerralla saadaan joku muu kuvaamaan.

Super Sheltti-blogissa on menossa kiva arvonta!

Kommentit

 1. Voi vitsi miten taitava Ilo! Minkä käskyn annat kun se menee ymärisi? Entä minkä silloin kun se pujottelee jaloistasi, ja kääntyy vieressäsi peppu kameraan ja naama kameraan? :D Uteliaisuuttani kysyn, koska videossa ei tainnut olla ääntä? ;) Onnea menestyksestä, taitava koira!

  VastaaPoista
 2. Minun ympäri - pyöri, pujoittelu - pujo, ympyrä vas - ympäri, ympyrä oik - suunta, kahdeksikko - kasi. :-) Ilo on kyllä pätevä paketti. <3 Vielä kun omistajakin olisi! :-D

  Tuo minun ympäri pyörähdys opeteltiin tänään. Puolivahingossa Ilo tarjosi sitä ja siitä se ajatus sitten lähti!

  VastaaPoista
 3. Hauskoja temppuja.:) Kannattaa laittaa se kamera pienen korokkeen päälle niin auttaa jo tosi paljon.:) Itsellä on kamera sellaisen muumipurkin päällä niin saa jo enemmän kuvaan.:)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanan keskittyneesti ja rauhallisesti Ilo tekee! Taitava! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Jenni vinkistä! Kirjan päällä kokeilin, mutta ei ollut selvästi tarpeeksi korkea. :-)

  Ilo on kyllä taitava typy. <3 Tuo on totta, että keskittyy ja ottaa aika rauhassa. :-D Meinasin laittaa videoon lisää nopeutta, mutta ei ollut sopivaa vaihtoehtoa ja sillä nopeudella näytti hassulta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit