Vauhtivintiöt laskettelumäessä

Busseilimme tänään tapaamaan Milliä ja Ilon siskoa Priyaa. Menimme kahdella eri bussilla ja matkustus sujui kuten yleensä, rauhallisesti ja mukavasti. Istuin molemmissa busseissa etummaisessa penkissä, Ilo makasi jaloissani ja katseli ohi kulkevia ihmisiä uteliaasti, kiltisti.

Milli ja Priya oli bussipysäkillä vastassa. Ilo innostui nähdessään siskonsa, mutta haistamaan päästessä pörisi taas aluksi muutaman kerran. Priyan kanssa on vissiin jokaisella kerralla toiminut samalla tapaa, jännä juttu. Kuitenkin pian pörinöiden jälkeen olisi ollut kivaa painia siskon kanssa jo remmissä.
 
Kävelimme läheiselle laskettelurinteelle, jossa ei näillä ilmoilla paljoa lasketella. Päästimme koirat vapaaksi ja hyvin pian alkoi armoton painiminen. Painimisen ohella pennut rallittivat pitkin rinnettä kilpaa, välillä toinen jahtasi toista ja hetken päästä toinen toista.

Minulla oli maailman surkeimmat kengät jalassa ja tästä johtuen varpaani oli aivan jäässä. Kauaa ei rinteessä pystynyt seistä kun piti lähteä liikkeelle lämmittelemään varpaita. Kävimme mukavan lenkin ja pennut sai olla koko matkan vapaana eli koirilla ohjelma jatkui samana kuin rinteessä.
Ilo oli mukavasti kuulolla tänään, vaikka pari kertaa sisko meinasi viedä voiton. Tuli harjoiteltua taas myös vapautusta siten, että toinen koira on lähistöllä ja vielä vapautetaan ensimmäisenä. Hyvää harjoitusta!

Lenkin jälkeen menimme hetkeksi sisälle, pennut nuhjusivat ja hammastelivat hissukseen. Pari spurttiakin ehtivät ottaa, mutta se kiellettiin alkuunsa. Ilo pääsi uutena juttuna kulkemaan kaksi kertaa hissillä, mutta eihän se tietenkään ollut siitäkään moksiskaan. Tainnut edes tajuta koko asiaa.

Liityin tänään TamSKille. Nyt odotellaan sopivat TOKO ja agility ryhmät.

Kommentit

 1. Hauskalta kuulostaa siskosten päivä! Kiva kun pääsevät keskenään rallittamaan. Kauniita märkäturkkeja ♥.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa niillä olikin ja kyllä ainakin Ilo oli ihan puhki loppupäivän. :-) Juuri puhuttiin, että pitäisi ehdottomasti useammin nähdä kun koirillakin on aina niin hauskaa! Samaa mieltä. <3

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti sopivat ryhmäpaikat löytyy :) hienoja tyttöjä!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia kauniista pennuista :) Jännä juttu muuten miten sisarusten kanssa meilläkin aina alkuun pörinää kunnes alkaa armoton leikki!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Kauniita otuksia nuo ovat omaankin silmään. <3 Ehkä se on jotain sisarusten välistä? :-D

  VastaaPoista
 6. Voi että ihanat siskot! <3 Ilo ja Priya näyttävät noissa kuvissa hirmu onnellisilta, oli varmasti iloista katseltavaa nähdä siskojen leikit. :) Kiitos taas ihanista kuvista. ;)

  VastaaPoista
 7. <3 Ne oli todella onnellisen näköisiä ja onnellisia olivatkin, niiden menoa oli ihana katsoa! Priya oikeasti hymyileekin, paljastaen hammasrivistön (ihmisille tosin). ;-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit