Yksinolot

Ilon yksinolot on muuton jälkeen sujunut mainiosti. En ole videoinut yksinoloja kertaakaan, mutta naapurissa asuvalta äidiltäni olen saanut kuulla, että Ilo saattaa haukahtaa kerran perään ja sitten on hiljaista. Ilo hyppää sänkyyn ja kyttää ikkunasta, se herättää hilpeyttä.

Kotiin tullessa Iloa ei näy ikkunassa vaan pää nousee vasta auton valojen heijastaessa tai oven paukahtaessa. Vastassa on aina unenpöpperöinen pentu. Ilo on yksinolot omassa huoneessaan, koiraportin ja oven takana. Oven kahva on käännetty nurin sen jälkeen kun Ilo sai oven ensimmäistä kertaa itse auki. Yleensä jätän Ilolle luun jyrsittäväksi.

Tänään sain huomata, että Ilolla on sanomista, jos lähden tyttären kanssa etupihalle Ilon näkyville kahdestaan. Ilo haukahteli 10-15min aluksi, mutta sitten onneksi lopetti kokonaan. Lisää tällaisia harjoituksia kun kerta on mahdollisuus, eikä naapureitakaan häiritse.

Kommentit

  1. Pakko sanoa, että tämä sinun blogisi on lemppariblogini! Olen lukenut ihan kaikki postaukset - kyllä, kun perustit tämän blogin, ihastuin heti ja rupesin seuraamaan anonyyminä (ei ole omaa googletiliä tai blogia niin seuraan anona). Blogisi on aivan mahtava ja postauksesi ovat todella ihania! :) Ilo on todella ihana australianpaimenkoira ja vaikuttaa todella osaavaiselta ja super hyvin koulutetulta! Sen luonne vaikuttaa olevan upea ja ulkonöään ei ole moitittavaa :D Super hieno blogi, blogin pitäjä ja mahti aussie!

    VastaaPoista
  2. Apua miten ihana ja positiivinen kommentti. Kiitos, kiitos ihan tuhannesti. <3 Menen sanattomaksi. Ihanaa, että viihdyt ja toivottavasti viihdyt jatkossakin! Ihana hyvänmielen kommentti, hymyilyttää. :-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit