Jälki 001

Olen miettinyt jo hetken, että pitäisi tehdä Ilolle namijälki ja nyt muiden innoittamana päätin lähteä vuoden 2014 ensimmäistä jälkeä tallaamaan. Paikkana lähimetsä, noin 50 askelta ja jokaisella namina puolikas Frolic.
 
Meidän kahdet valjaat osoittautuivat aivan liian pieniksi ja totesin, että seuraavana taitaa olla hankintalistalla sopivat y-valjaat. Jäljelle lähdimme pian sen jälkeen kun olin saanut sen tallattua. Ilo oli todella innoissaan ja muisti idean heti. Ilo teki töitä keskittyneesti. Mielestäni Ilo oli paljon paremmin kartalla kuin aikaisemmilla kerroilla. Pari kertaa pyörähti paikoillaan, mutta muuten eteni oikeaan suuntaan tasaiseen tahtiin. Muutama nami jäi välistä.

Kommentit

 1. Hajujälki juttujahan voi treenata myös tunkemalla sukkahousuun koiran makkaraa ja sitä laahat pitkin maata. Sen jälkeen koira päästetään seuraamaan hajua.

  VastaaPoista
 2. Taito-Ilo!
  Jäljestäminen on kyllä hauskaa, hienoa nähdä miten koira tajuaa idean ja tekee töitä itsenäisesti. :) Ja helppo treenata itsekseen. :D

  VastaaPoista
 3. Niin vielä kun tietäisi lisäksi muuta... :-/ Ei mitään hajua, meh. Kurssia mietin, mutta en tiedä onko mahkuja samaan aikaan tehdä kaikkea.

  VastaaPoista
 4. Noista valjaista, minä tein meidän koirille jälkivaljaiksi itse y-valjaat niin, että se etuosan kiinnitysrinkula on hieman tavallista alempana. Meillä ne ainakin toimii tosi hyvin, koska koira kun painaa pään alas haistellessa, ei valjaat paina kurkkua edestä. Mulla on niistä kuviakin vaan ei taida saada tähän lisättyä..

  VastaaPoista
 5. Ootkos ajatellut verijälkeä koittaa? Hallalla meni hyvin verijälki heti ekalla kerralla. :) Kävin taas kaupungilla, ja ostin jopa syntymättömälle pennulle leluja.. <3

  VastaaPoista
 6. Sulla on kyllä tosi kiva blogi ja ihana Ilo. :) Ajattelin itsekin koitaa meidän koiralle namijälkeä, kun lumet suli.

  VastaaPoista
 7. Niitähän vissiin on ihan jälkivaljaitakin, ehkä semmoiset. Itse olen aivan onneton noiden kanssa. :-) Onko teidän blogissa kuvaa valjaista?

  En ole toistaiseksi koittanut, mutta mikä ettei. Awws, toivottavasti syntyy sopiva pupeli.

  KIITOS! Ilo on ihana, pakko olla samaa mieltä. <3 Kivan oloinen blogi teilläkin, liityin lukijaksi. :-) Ihana sheltti löytyi sieltä ja samalta paikkakunnalta. Miten olisi yhteislenkki joskus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista! Yhteislenkki kuulostaisi oikein hyvältä. :) Pörrillä onkin jo entuudestaan muutamia aussikavereita, eikä lisä ole pahitteeksi.

   Poista
 8. Haluaisitko ihan vaan käydä kurkkimassa mun blogin? Ajattelin että jos haluaisit nähdä Hallan kuvia, kun "ovat" nyt Ilon kanssa saman ikäisiä, niin ihan eri näköisiä ovat.. :D Mutta yhtä kauniita<3 Käys kurkkaamassa jos on aikaa. (oon aika alkeellista tekstiä sinne kirjoittanut ku ihan eka blogi mulla)
  http://aussienmatkassa.blogspot.fi/ :D

  VastaaPoista
 9. Jälkeä jälkeä, pitäisi varmaan itsekin heräillä tältä talvitauolta (;

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit