Hyvän mielen lenkki

Eilen kävin Ilon kanssa kunnon hyvän mielen lenkillä ja pakko kirjoittaa siitä. Kuten jo taisin mainita, olen ollut kipeänä ja meidän liikkuminen on ollut hyvin vähäistä. Eilen aloitettiin aloitin rauhalliseen tahtiin. Matkaa ei kertynyt kauheasti, mutta tunti meillä vierähti.
Rämmimme meidän talon vierestä metsään ja matkasimme isolle hakkuuaukealle, jossa ei olla ennen käyty. Maasto oli epätasaista, kulkeminen haastavaa ja molemmat joutui tekemään töitä. Paikka oli ihana ja sinne on ehdottomasti mentävä useamminkin. Seuraavan kerran kameran kanssa. Nämä kuvat puhelimella.

Meillä oli todella hauskaa. Minua hymyilytti ja Ilo rallatteli häntä heiluen iloisesti ympäriinsä. Ilo kiipeili, hyppi, leikki risuilla, kaivoi, juoksi vesilätäköissä ja nautti täysillä. Ilon käyttäytymisen perusteella olen varma, että kesällä se menee järveen. Se juoksi pitkää ojan tapaista edes takaisin kauheaa kyytiä, vesi roiskuen. Video tulossa, kunhan armas nettini sen suostuu lataamaan. 


Olen tokoillut, temppuillut ja harjoitellut jopa agilityn kiemuroita kotosalla Ilon kanssa aika ahkerasti. Opeteltiin pari uutta temppua - esineen kiertäminen oikealta "kaarra" ja niiaaminen. Ensimmäisen oppi todella nopeasti, mutta toinen on vielä harjoittelun tasolla ja siihen en ole liittänyt sanaa. Ilo on ollut todella pätevä puuhailukaveri. Olen käyttänyt entistä enemmän myös lelupalkkaa, toimii.

Kommentit

  1. Vauhdikasta menoa, tuli mieleen nämä talviolympialaisten "rännilaskut" tosta jäätyneessä ojassa juoksusta...Ilo ilmoitettava ensi olympiakisoihin! tv.mummeli

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit