Lenkkimaastoja tutkimassa

Tänään suuntasimme samaan hienoon paikkaan kuin eilenkin. Tällä kertaa matkassa mukana Ankku ja Pogo-perro. Kiersimme isomman reitin hakkuuaukealla ja siellä oli käsittämättömän kauniita paikkoja.
Hakkuuaukealta päätimme rämpiä metsään ja etsiä reittiä eräälle tielle, jossa ollaan Kristan ja shelttien kanssa käyty ahkerasti. Kulkeminen oli, noh... varsin mielenkiintoista. Saatoin tehdä muutaman kerran vääriä valintoja polkujen suhteen ja rämmimme mitä kummallisemmista paikoista. Lähelle päämäärää pääsimme kyllä ja täytyi vain hetki kävellä ison tien vierustalla.


 

Saimme toisen hyvän idean tiellä, päätimme katsoa mihin yksi oikealle lähtevä polku johtaa. Olin varma, että pääsisimme talomme viereiselle lammelle. Hieno ajatus, mutta toteutus ei niinkään. Eksyimme ihan totaalisesti, pyörimme aloillamme ja yritimme tajuta puhelinten kartoista jotain. Vahingossa päädyimme takaisin samalle tielle, josta lähdimme uutta polkua tutkimaan. Nöyrästi palasimme ison tien vierustaa melkein perille asti.

Meillä vierähti 1h 30min, vaikka matkaa ei kertynyt edes 4km. Maasto oli vaativaa, kulkeminen hankalaa, reitit kummallisia ja kuvailimme useampaan kertaan. Kommelluksilta ei vältytty ja useamman kerran lenkin aikana kuului "oho" tai "au". Hauskaa oli kaikilla ja naurua riitti.
Tulimme hetkeksi kotiin rentoutumaan, kunnes oli aika lähteä aiemmin sovitulle lenkille Kristan ja Fiona-sheltin kanssa. Kiersimme vakkarilenkin ja pyörimme pellolla, 1h vierähti. Ilolla riitti energiaa edelleen, mutta kotona on ollut rauhallista pentua. Täältä on melkein kaikki lumet sulanut ja on ollut oikein keväisiä ilmoja. Kummallista, mutta minä nautin. Koira joutuu pesulle jokaisen lenkin jälkeen ja omat sukat kastuu lähes poikkeuksetta, mutta silti on mukavaa.

Kommentit

 1. Ihana tuo kuva jossa Ilo makaa puun päällä :3

  VastaaPoista
 2. No kyllä on uskomattoman upeita kuvia, vielä kun on kyseessä helmikuu. Älä vaan hukkaa kuvamatskua, jää historiaa tästä talvesta. tv grandgrandmother

  VastaaPoista
 3. On tosiaan hienoja kuvia, ei ihan heti väriloistosta uskoisi että eletään helmikuun loppua :)
  Toki omistaja olisi täällä päin toivonut pakkaskelejä hieman pidempään, nimimerkillä: omistan yhden vesipedon joka kuvittelee rantakauden jo auenneen..

  VastaaPoista
 4. Kiitos molemmille! Ei todella uskoisi, että on helmikuu. Väittäisin huhtikuuksi melkein. Hullua! Olisi saanut olla lumisempi ja kylmempi talvi... :-/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit