Partanaamat

Tänään Mira, Leica-picardi ja Ryhti-airis matkusti tänne meidän luokse lenkkeilemään. He eivät ole näissä maastoissa vielä käyneetkään, sillä viimeksi lenkkeillessä asuimme toisaalla. Mira jätti auton meidän pihaan parkkiin ja hyppäsi koirineen meidän autoon. Ilo oli valmiiksi takatilassa häkissään ja Ryhti laitettiin takatilan häkittömään tilaan, mitä teki Ilo? Murahti muutaman kerran. Todellinen hurjimus! Ensiksi häntä heiluu niin paljon, että koko koira vaappuu puolelta toiselle. Pian koirat asettuivat ja lyhyt matka meni hyvin. Herätti hieman hilpeyttä kun Leica 65cm ja 29kg matkusti Miran sylissä etupenkillä.

Ilo ja Leica ei ole aiemmin tavannut. Autosta noustessa Leica haukahti muutaman kerran ja Ilo alkoi epävarmana pörrätä takaisin. Hyvin pian kuitenkin meininki rauhoittui, eikä Ilo juurikaan arkaillut hiljaisuudessa kulkevaa isoa Leicaa. Muutamia kertoja saattoi vilkuilla Leican suuntaan ohi mennessä. Pennut saivat aikaan hyvät painit ja ne juoksivat kauheaa kyytiä ryteikössä.
Heti alkulenkistä vastaan tuli kaksi ratsukkoa. Otimme koirat kiinni, eikä Ilo sanonut hevosille mitään. Loppulenkistä erään talon pihasta alkoi kuulua haukkumista ja Ilo pöhähteli muutaman kerran häntä tötteröllä, kunnon vahtikoira. Metsässä koirat haistelivat hirveästi ja Ilo käyttäytyi hieman kummallisesti, olisiko mahdollisesti ollut joku eläin jossain?

Tänään päätimme molemmat jättää kamerat matkasta, joten pitää tyytyä tähän yhteen - ei välttämättä kaikista edustavimpaan - puhelinkuvaan. Miran koirat on aivan ihania, Ryhti hurmasi minut jo ensimmäisellä kerralla ja nyt Leica. Ihania, suloisia ja hienoja tyyppejä, aww.

Kommentit

  1. Koska ehdittäisiin yhteislenkille?? Voisin laittaa sulle sähköpostiin tai faceen jotain yhteystietoja. Tähti on vielä liian pieni pentupainiin mutta luulen että Lahja saattaisi innostua juoksuleikkiin jos Ilo sellaisesta tykkää. :)

    VastaaPoista
  2. Ihania. :) No meidän isoin koira painaa vähän yli 70kg :'D Ei siis mikään pieni poika!

    VastaaPoista
  3. Voisin laittaa sulle Facebookissa viestiä niin sovitaan tarkemmin! :-) Ilo rakastaa juoksemista ja painimista eli varmasti tykkäisi. :-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit