Corgimaista menoa ja mainos

Tänään taas lenkkeilimme tunnin verran jäällä. Pitää nauttia vielä kun pystyy. Mukaan lähti Katri ja hänen neljä corgiaan. Ilo oli ihan intona ensimmäisestä corgista, mutta kun niitä tulikin neljä, saattoi pentua hetken kummastuttaa. Jäällä se pysähtyi varsin mietiskelevänä katsomaan corgien perään. Hetken mietiskelyn jälkeen Ilo otti tuttuun tapaan elämästä ilon irti ja sillä oli niin hauskaa. Koirat tuli hienosti toimeen keskenään. Porukan ainoa uros oli aivan rakastunut Iloon. Iloa ei uroksen kyljessä kyhnääminen haitannut, se vain nautti huomiosta. Lenkin lopuksi Ilo alkoi väsähtää ja juokseminen muuttui taas lönköttelyksi.
 
Illalla kotona treenattiin kaikki osaamamme temput läpi ja opeteltiin vähän uutuuksia. Ilo sai opiskella uusina temppuina ojennetun jalan alittamista ja ylittämistä. Treenattiin myös tokoa. Ilo oli hurjan pätevä ja meillä oli mukava treenituokio. En malttaisi millään odottaa, että päästään ohjatusti treenaamaan ja sitä agilityä kanssa! Toivottavasti pian.


Lopuksi haluaisin suositella vielä Katrin koirahuoltamon palveluita. Katri on koulutettu ja asiansa osaava koirahieroja, jolta löytyy omat tilat Pirkkalasta. Hän tekee hierontoja myös Lahdessa. Hierontojen lisäksi Katri valmistaa ihania ja persoonallisia varusteita koirille. Katrin löytää Facebookista.

Tulevat myyntitapahtumat:
14.2.2014 Ystävänpäivä myynti klo 10-18:00,
Pirkkala-Killontorintie 14

9.3 Match Show myynti
Renkomäen halli, Lahti

12.4 Match Show myynti
Lempäälä, Tampereentie 1C, 37500 Lempäälä


Blogin ulkoasu kokee muutoksia lähiaikoina, joten hetken näyttää asettelu vähän hassulta.


Kommentit

  1. Whoohou! Ihanan iloista menoa näyttää taas olleen. :) Ilo sai siis taas paljon uusia kavereita. :) Kiva kun lähdit opettamaan minun ehdottamaa temppua (joo, kerroithan että olit sitä miettinyt) ;D Voisitko laittaa sitten videon pätkän kun neiti tempun oppii? ;)

    VastaaPoista
  2. Pitää laittaa kaikista tempuista videota kun saadaan miekkonen kuvaamaan. :-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit