Ilo olisi halunnut aksaamaan

Tänään treenasimme kotona tokoa ja temppuja. Harjoittelimme eilen opittua avaimen etsintää tai no sen alkeita oikeammin. Tänään sujui huomattavasti paremmin ja Ilo äkkäsi homman heti. Aluksi naksuttelin, mutta teimme myös ilman naksua. Tiputin avaimet ja palkkasin aina Ilon sen osoittaessa kiinnostusta niitä kohtaan. Nostin avaimet nopeasti ylös ja pudotin uudestaan. Muutama 5 toiston pätkä tätä.

Esineen kiertämistä molempiin suuntiin on harjoiteltu pienellä tuolilla, lattialampulla, roskiksella ja puilla. Tänään tuli harjoiteltua olohuoneen pöydän ja tyttäreni kiertämistä molempiin suuntiin. Ilolla oli tosi hauskaa, eikä sitä kummastuttanut oudommat kierrettävät lainkaan. Kiipeämistä harjoittelimme tyttäreni pienenpienellä tuolilla. Ilo sai oikeasti keskittyä, että sai itsensä mahtumaan ja hienosti saikin.

Päivällä kävimme metsälenkillä kaverini, Pogo-perron ja Ruu-pohjiksen kanssa. Ilolla ja Ruulla oli superhauskaa yhdessä. Illalla oli ohjelmassa saman porukan kanssa matkaaminen Pogon agitreeneihin. Ilo oli oikein nätisti agihallissa... siihen asti kun ensimmäinen koira astui radalle. Vinkumista, jopa muutama pieni haukahdus, kiskomista ja korvien katoamista. Aivan toista, mitä aiemmin.

Lähdimme ulos rauhoittumaan ja päätin ottaa hallin edustalla pätkän tokoa. Vierestä huristi juna varsin äänekkäästi, eikä se haitannut Iloa lainkaan. Mahtavaa! Hallia päin piti katsoa pari kertaa kun kuului putken räminää. Ilon mielestä putki on nii-in siisti juttu. Se oli sisälläkin pahin paikka. Treenien loputtua kävimme pienen lenkuran Ilon, neljän perron ja pohjiksen kanssa. Koirat sai olla vapaana ja erityisesti nuorisokolmikko otti ilon irti vapaudesta. Nyt Ilo tuumaa ZzzZ.

Kommentit

Suositut tekstit