Kumipallona vierelläs pompin

Auringonsäteet tunkeutuivat ikkunoista sisään niin kauniisti, että aamupalan jälkeen oli pakko rientää takapihalle meidän perheen tyttöjen kesken. Asumme hieman... syrjäisellä paikalla, paritalossa toisella puolella äiti ja isäpuoli ja meillä on pienehkö aidattu takapiha. Takapihan portista pääsee tuollaisen ison hallin joka on talon omistajien pihaan. Hallin pihassa on iso hiekkapohjainen "kenttä", jota minä olen hyödyntänyt treenatessa Ilon kanssa. Tänään suuntasimme samaan paikkaan.
 Hassuttelua. Juoksimme, mutta Ilolla oli oma käsitys juoksemisesta. Boing boing!

Treenasin Ilon kanssa samoja juttuja kuin viimeksi treenatessa - tokon alokasluokan liikkeitä ja meidän temppulistan temppuja. Tempuissa teimme eniten eri kohteiden kiertämistä molempiin suuntiin ja eri kohteiden päälle kiipeämistä, hienosti meni toinen toistaan kummallisempien kohteiden kanssa. Kummallisia kohteita tuolta tosiaan löytyy, vaikka kuinka. Rohkea ja reipas muksu. Ei paljoa erilaisia alustoja hätkähdä ja lähtee aina niin innokkaasti kokeilemaan uusia juttuja.

Tokossa me tosiaan vasta harjoitellaan kaikkea. Nostan esille seuraamisen eri pituisissa pätkissä  - askel, kaksi askelta, kolme askelta, useampi askel. Jossain kohtaa meinasi välimatka kasvaa liiaksi, mutta muistutuksesta tiiviimmäksi. Muuten mielestäni aika kivat pätkät. Kaksi 1min paikkamakuuta - pysyi hienosti, mutta ensimmäisellä kerralla nousi perusasentoon ennen käskyä, toisella kerralla oikein.

Häiriönä ympärillä hääräävä Janessa, omassa pihassa puuhaillut "mummu" ja tieltä kantautuneet autojen äänet. Häiriötä riitti ja aluksi Iloa kiinnosti kun mummu huuteli Janessalle pihasta, mutta muuten hienosti. Teki töitä kivasti, eikä antanut häiriön viedä voittoa. Treenasimme 30min. Ilo sai aamupalansa treenatessa ja loput nappulat heitin ympäri pihaa, jotta nenä pääsi töihin.

En minä varmasti koko loppuelämää jaksa meidän jokaisista pidemmistä treenailuista kirjoittaa. Tällä hetkellä intoa riittää ja toistaiseksi meidän harrastamiset on näitä omatoimisia. Ilo on ensimmäinen harrastuskoirani, joten tämä kaikki on minulle tai no oikeastaan meille molemmille uuden opettelua. Tykkään kirjoittaa asioita muistiin tulevaisuutta ajatellen. Voin tarkistaa mikä tilanne on ollut milloinkin, mitä on tehny ja miten on tehty.

"KIIPEE"...

Kommentit

 1. Ilon turkki näyttää niin upeelta, kiiltävä ja kasvanut. Toista se on meillä ton rasselitukon kanssa, tarvis ottaa kerittimet käteen ja leikata "kesätukka". tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 2. Ilolla on kyllä hyvä turkki :-) Villikset pitäisi kanssa trimmata...

  VastaaPoista
 3. Voi pientä kiipeilijää! Gatsby ymmärtää enemmän kuin hyvin Ilon poppimiset! Silläkään ei meinaa aina oikein pysyä tassut meinaan maankamaralla, koska pomppiminen on parasta :D

  VastaaPoista
 4. Meki oltiin tänään Pörrin kanssa treenaamassa läheisellä hiekkakentällä alokasluokan toko-liikkeitä. Pörrille oli paikkamakuussa kerrakseen häiriötä, kun tuuli puhalsi lehtiä Pörrin ympärillä ja herra olisi halunnut sinkoilla lehtien perään, mutta hyvin malttoi mielensä.

  VastaaPoista
 5. Hihii Katariina! Iloja Gatsby taitaa olla kovin samanlaisia. :-) Jei hyvä Pörri! Voin uskoa, että tuostakin hurjasti häiriötä. :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit