Lempiotokset 2013

Tässä lempiotokset Ilosta vuodelta 2013. Kuvasin Iloa todella paljon ja kuvia kertyi useita satoja. Jätin tästä listauksesta kokonaan pois pystykuvat, koska ne ei asetu mielestäni niin hyvin aloilleen. Jätin pois myös puhelinkuvat, yhteiskuvat ihmisten/koirien kanssa ja muiden kuvaamat kuvat. Tässä kunnon kuvapläjäys sekalaisessa järjestyksessä. VAROITUS! Saattaa nostattaa pentukuumeen pahoihin lukemiin. ;-)  

Mikä kuvista on sinun lempparisi?

Kommentit

 1. Eih! Mä en kestä!!!! ILO!!! ♥♥♥

  Vaikka moni kuva onkin hieno ja söpö ja mahtava jne. niin tuo missä on sekä pentumasu että pieni kieli tarjolla, niin on sellainen yhdistelmä, jolla kyseinen kuva nousee voittoon :)

  VastaaPoista
 2. <3 ___ <3 Just ne oli tuollaisia, tuih. Ja huomenna 8kk, apuva!

  VastaaPoista
 3. aivan ihania <3 vaikea valita suosikkia näistä, toi pylly-kuva kukkien keskellä on niin hauska kuva :D toiseks viimeinen kuva on eeehkä suosikkini näistä. tosi hyviä kuvia olet onnistunut ottamaan! :)

  VastaaPoista
 4. Miusta hienoimmat olivat ehdottomasti lehti kuonossa kuva sekä Ilo pellolla, tuo sävyltään harmahtava otos. Vaikka aivan ylisöpöjä kuvat olivatkin, niin yllättäen ei kovin pahasti kuumeilua edes ilmennyt täällä - ehkä tuo puolivuotias riiviö auttaa vähän tähän. :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :-) Söpöä pentua tuli vähän... kuvattua. Ehheh. Pyllykuva <3 En kestä.

  VastaaPoista
 6. Höh, valitse nyt näistä, kun toinen toistaan hurmaavimpia, tarvii oikein ajan kans valikoida...tv.mummeli

  VastaaPoista
 7. Voi ei kuinka suloisia ja kauniita kuvia! Ei pysty valita mitenkään suosikkia :)

  VastaaPoista
 8. No niin, pitkän pohdinnan jälkeen valitsin tuon arvoituksellisen häntäkuvan; siinä hyviä elementtejä hännän seurana ja kaikkihan me tiedämme, mikä ihanuus sinne hännän toiseen päähän on kasvanut!
  tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 9. Häntäkuva lukeutuu omiinkin lemppareihin. Oli niin kauniit värit! Syksy on kyllä ihana. <3

  VastaaPoista
 10. Voi ei! Pentukuume nousi ihan suurimpiin lukemiin! Onneksi Alma on nyt astutettu, pentuja pitäisi pukata touko-kesäkuulle. <3 Oih, ei tuosta suloisuus Ilosta voi päättää, rakastin kaikkia <3

  VastaaPoista
 11. Awws <3 Peukut pystyssä, että sopiva pentula syntyy! :-) Jännää!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit