Sää ei suosinut ulkoilijoita

Harjoittelimme tänään Ilon kanssa arpalappujen nostoa korista. ;-) Ilo aluksi ihmetteli, että mitä hittoa nyt tapahtuu ja tarjosi koriin menemistä. Muutamat onnistuneet paperin nostot saimme lopulta aikaiseksi ja näyttäisi siltä, että Ilo voi suorittaa arvonnan sitten kun sen aika on. Jee!
Iltapäivällä lähdimme Kristan ja Regina-sheltin kanssa treenaamaan samalle kentälle, jossa on käyty kouluttajan opeissa parilla viikolla. Tampereella on satanut lunta parina päivänä ja treenaamaan lähtiessäkin satoi, mutta ei annettu sen haitata. Ilo oli kentälle mennessä aivan intona ja se ei olisi halunnut uskoa, että nyt ei mennä moikkaamaan kavereita. Johan unohtui kaverit kun kaivoin esille namit ja naksun. Krista treenasi Reginan kanssa toisella puolella kenttää ja me toisella, reilulla välimatkalla. Treenasin niin tokoa kuin temppujakin.

Tokossa hinkattiin perusasentoa, käännöksiä, seuraamista, pysähdyksiä, liikkeestä istumista, istu-maahan vaihtoja ja otettiin kaksi lyhyttä 30s pätkää paikkamakuutakin. Paikkamakuussa Ilo katseli ympärilleen, mutta ei hievahtanutkaan ennen kuin annoin käskyn nousta sivulle.

Tempuissa pujoittelua, kahdeksikkoa molempiin suuntiin, ihmisen ympäri pyörimistä molempiin suuntiin ja esineiden kiertämistä. Ilo pääsi kiertämään roskista, lampputolppaa ja varastorakennusta. Viimeisen kanssa kummasteli aluksi ja vaati rohkaisua, mutta kannustaessa kiersi molempiin suuntiin ja sai hurjasti kehuja. Ilo innostui niin, että kolhaisi päällään minua nenään kumarrellessani sen yllä.

Treenasimme myös treeneissä opittua huomiomerkkiä ja avaimen etsinnän alkeita. Molemmat toimi. Avaimia heittelin maahan ja palkkasin aina kosketuksesta. Nostelin avaimia ahkerasti ylös ja tiputtelin taas alas. Ilo on tajunnut idean.

Olen todella tyytyväinen Ilon työskentelyyn, koska treenasimme kuitenkin vakkari lenkki- ja riekkukaverin kanssa. Ilo vilkuili joitain kertoja toiselle puolelle kenttää Kristan kehuessa Reginaa, mutta pienestä huomautuksesta keskittyi taas tekemiseen. Pari poikaa meni kentän ohi ja molemmilla kerroilla Ilo katsoi hieman kummastellen niitä, mutta näidenkin kohdalla kiinnitti nopeasti huomionsa tekemiseen ja muuten menikin oikein mallikkaasti.

Treenasimme 25min verran ja sitten oli pakko lähteä kun ilma muuttui entistä järkyttävämmäksi. Ei oikeasti nähnyt eteensä ja sormetkin oli aivan jäässä. Oli toki muutenkin hyvä pitää treeni lyhyenä ja lopettaa mukavalla fiiliksellä. Treenauksen jälkeen kävimme vielä 30min remmilenkillä. Lumihöttö piiskasi naamaa, mutta silti oli hauskaa. Pari kertaa saattoi käydä mielessä, että mitä hittoa tässä ollaan taas tekemässä. Hullut koirahihhulit.

Kommentit

Suositut tekstit