Vähän olisi kiinnostanut muukin

Ilo oli aamupäivällä monta tuntia yksin kun muu perhe lähti elokuviin ja syömään, joten kotiutumisen jälkeen oli Ilon vuoro päästä puuhailemaan. Meillä oli sovittuna omatoimitreenit porukalla, samalla kentällä missä on tehty tähänkin asti. Tällä kertaa paikalla sheltti, göötti ja labbis omistajineen. Ilma oli kivempi kuin viimeksi, tällä kertaa satoi lumen sijasta vettä, eikä edes koko aikaa. Hah.
Ilo oli kentälle mennessä innoissaan, mutta silti kuulolla. Tosin keskittyminen herpaantui Kristan ja Fionan tultua meidän jäljestä kentälle. Muutaman kerran sai käskyttää ennen kuin huomio kiinnittyi taas minuun. Treenasimme tokoa, temppuja ja arkijuttuja. Remmissä ja vapaana. Kivasti työskenteli niin remmin kanssa kuin ilmankin, ei vaikutusta. Vähän meinasi ajoittain korvat katoilla ja sai muistutella, mitä tässä oltiinkaan tekemässä. Ympärillä tapahtuva kiinnosti tänään enemmän kuin aikaisemmin. Suurimmaksi osaksi kuitenkin keskittyi mukavasti ja olen tyytyväinen.

Treenasimme noin 40min ja sitten lähdimme porukalla 50min lenkille. Mukaan tuli treeneissä olleiden koirien lisäksi labbiksen omistajan toinenkin labbis. Ilo melkein koko lenkin vapaana. Mukavasti meni, menoa ja meininkiä riitti. Toisen labbiksen kanssa otti kunnon rallit, hiki tuli koirille.

Kommentit

Suositut tekstit