Ilon villi yö

Ilolla oli aika villi yö. Päästin sen takapihalle ja havahduin hetken päästä kummalliseen vinkaisuun - mieleni valtasi kauhukuvat kyyn puremasta Ilosta. Ryntäsin niin nopeasti pihalle kuin ikinä pääsin. Vielä mitä... Ilo juoksi puskaa ympäri epämääräinen tumma möykky edellään ja vinkuminen johtui siitä kun Ilo ei saanut möykkyä kiinni. Ilo ei todellakaan reagoinut huuteluihini ja sain karjua kurkkuni kipeäksi ennen kuin se palasi luokseni. Palasi kuitenkin, kesken jahdin. Kysymys kuuluu, kuinka jänö on päässyt meidän aidatulle takapihalle! Huhhu, miten pelästyin.

Kommentit

 1. Taiteellinen lahjakkuus, köhköh. (joo ei) Mietin hetken julkaisenko, mutta oli pakko kun ei kuvaa toki varsinaisesta tilanteesta tullut otettua. :-D Harmittaa hitokseen kun ei osaa piirtää. Haaveilen aina piirtäväni juuri kaikista tietyistä tilanteista kuvan!

  VastaaPoista
 2. Tuo kuva on kyllä taiteellinen omalla tavallaan :DD Itse taas muistan eräänkin kerran kun Halla toi oravan tai linnun! :O Olikohan se varastanut saaliin kissalta?..

  VastaaPoista
 3. XD XD XD Vajaa 4-vuotias tyttöni on aivan liekeissä kuvasta. Ehkä se selittää jotain... :-D hahaha. Mitään paimenkoiria kun metsästyskoiria ihan selvästi. :-D

  VastaaPoista
 4. Tämähän on niiin herttasen naivistinen "jahtauskuva, josta tulee hyvälle tuulelle, vaikka taisi olla tosi kyseessä. tv mummeli

  VastaaPoista
 5. :-D :-D Joo melkoiset rallit pitivät ja olin saada sydärin. Kurkku on vieläkin kipeä kun jouduin karjasemaan niin kovaa saadakseni ajoleikin stoppaan. Stoppasi silti! Aika huikeaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit