Jälki 007

Tänään jäljestettiin pitkästä aikaa. Viimeksi olen jälkeä tallannut kolmisen viikkoa sitten. Tänään peltojen ympäröimä tuulinen nurmikenttä. 70 askeleen namijälki, tiheät askeleet ja jokaisella nami.
Aluksi Ilo kulki muutaman askeleen vähän kummasti, mutta loppujen lopuksi kauniimpaa jäljestystä kuin koskaan aikaisemmin. Nenä pysyi hyvin maassa ja vain yksi tai kaksi namia jäi välistä. Ilo taisi itsekkin innostua hienosta työstään, teki innolla ja nätisti, ei kiskonut. Ilo meni pidemmällä narulla kuin aikaisemmin, eikä silti yrittänyt kääntyä tai muuta vastaavaa. Lopussa keppi, jolla käskin maahan kun ei itse vielä äkännyt.
Taito Ilo! Jäi hyvä mieli, varmasti molemmille. Mieheke suostui kuvamaan, joten tässä pitkästä aikaa kuvia meidän jäljestyksestä. Tuossa samassa paikassa on jäljestetty viimeksi Ilon ollessa 9vkoa. Nyt lähdemme naapuriin viettämään iltaa hyvässä seurassa ja syömään hyviä ruokia. Hyvää pääsiäistä!

Kommentit

 1. Jos valjaat valuu tuollain eteen, mutta pahemmin, niin johtuuko se epäsopivista valjaista vai liian isosta kaulanympäryksestä?

  VastaaPoista
 2. En osaa sanoa! Varmaan jompikumpi. Ilolla on vähän reilut valjaat kun halusin kasvuvaraa, mutta ei liiaksi kun ei käyttöä haittaa. - Jenny

  VastaaPoista
 3. Rauhaisaa Pääsiäisen aikaa koko perheelle! tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 4. Taitava Ilo! Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Joo! Pakko myöntää, että yllätyin itse aivan totaalisesti. Ehkä tauko teki terää tai "alustan" totaalinen vaihto. En tiedä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit