Koska saippuakuplat

Saimme Helmin eläintarvikkeelta kokeiluun koirien saippuakuplat. Minä rrrakastan saippuakuplia ja niin nähtävästi Ilokin. Eräs päivä tyttäreni puhalteli saippuakuplia ja Ilo esitti meille kunnon hyppyhyppykoikkaloikka-sarjan kuplia napatessaan. Sain kuulla, että Helmin eläintarvikkeelle on tulossa myyntiin kestävämpiä ja myrkyttömiä koirien saippuakuplia. Sehän sai minut kiinnostumaan. Tuotteiden saapuessa liikkeen omistaja tarjosi meille kuplat kokeiluun - kiitos!
Saippuakuplat myydään aika pienessä pakkauksessa, mutta neste putelissa on varsin riittoisaa. Neste on paksua, tahmeaa ja sitä tulee kerralla reilusti, jos ei "valuta" turhia. Ensimmäisellä kerralla vain nostin puhaltimen ja neste valui pitkin putelia. Neste muuttuu liimamaiseksi esimerkiksi hiuksissa tai turkissa.


Kuplat ovat kovin pieniä, mutta niitä tulee kerralla useita. Ne ovat todella kestäviä. Normaalit saippuakuplat puhkeavat osuessaan esimerkiksi maahan, mutta nämä kestävät vaikka kuinka. Ensimmäisen kerran puhalsin sisällä, kuplat jäivät mattoon kiinni. Valokuvasin, pesin välissä Ilon hiekkatassut ja valokuvasin lisää. Kuvien aikoja katsoessa huomasin, että kuplat pysyivät ehjänä 10min, kunnes Ilo tökki ne tassuillaan rikki. Huikeaa!

Toisen kerran kokeilin kuplia ulkona. Tarkoituksena oli ottaa hyviä, hauskoja ja vauhdikkaita kuvia, mutta vielä mitä. Aivan mahdotonta puhaltaa kuplia ja kuvata samalla. Sain toisen puhaltelijan, mutta silti oli haastavaa. Koitan saada parempia kuvia ja videota kauniimmalla taustalla ihan lähiaikoina. Ilo tykkäsi, nappaili kuplia innokkaasti ja vauhdikkaasti. Tuulenpuuskan mukana kuplat lensivät turhan vauhdikkaasti karkuun, mutta näköpiiriin jääneet pysyivät ehjänä aina siihen asti kun eräs punapaimen kävi ne napsimassa.

Onko blogin lukijoissa saippuakuplien ystäviä?  Jos kiinnostuit - kuplat löytyy täältä. Vappuun asti tarjouksessa 5e (norm. 5,90e). Hauskoja kuplittelu hetkiä karvakavereiden kanssa!

Kommentit

 1. :D Kaikkea sitä keksitään lemmikkien iloksi! Pitää joskus kokeilla:)

  VastaaPoista
 2. Eikä! Ihania! :D oon myös saippuakuplien fani !

  VastaaPoista
 3. Eikö ookki! Tosi hauskoja :-D ♥

  VastaaPoista
 4. Jenny, nyt olenminäki kyselly wirnistelijää :) "mielissään" :D

  VastaaPoista
 5. ;-) ;-) ;-) Wirnistelijät on parhaita.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit