Mallina


Minulla on kunnon monitoimikoira - Ilosta on moneksi. Eilen kävi paimentamassa lampaita ja tänään poseerasi mallina koiramaisten juttujen kanssa. Hienosti toimi mallinkin hommat! Jotain hyötyä siitä, että Iloa on kuvattu pienestä pitäen aika... paljon. Tuttu koirunaama tulee löytymään eläintarvikeliikkeen sivuilta lähiaikoina.

Kommentit

 1. Voi, jopas on Ilon maailma rikasta, lampaanpipanoista muotikuvauksiin. On se tyttö aikas filmstar!
  Jäädään mielenkiinnolla odottaan kuvien julkaisua. Meillä rupee oleen näitä julkkiksia, niin kaksjalkaisia kuin nelijalkaisiakin....tv.grandgrandmother (ps.olisko niitä paimennuskuvia näytille?)

  VastaaPoista
 2. SANOPPA MUUTA! Monitoimikoira, josta on monenlaisiin hommiin ja aina lähtee yhtä innolla kaikkeen mukaan. :-) Tosin kyllä paimennus vei voiton muotikuvista, onneksi poseerattiin myös lelulla leikkien. :-D Paimennuskuvia ei valitettavasti saa julkaista, mutta sähköpostilla voisin muutaman laittaa kun kunnon koneelle pääsen. Oli huono valaistus, joten ne on aika suttua.

  VastaaPoista
 3. Eikä! Ihanaa! :D Minkä lehden sivulta löytyy? Ihan pakko nähdä, upiata työtä!

  VastaaPoista
 4. Lehden sivuilta ei löydy, mutta nettikaupan sivuilta tulee löytymään. :-) Aukeaa tässä kevään mittaan. Linkki löytyy jo tuosta sivusta!

  VastaaPoista
 5. Siellähän se Ilo jo komeili, hieno malli.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit