Mutaista meininkiä

Tänään oli hurjan hauska päivä kun Ilo pääsi tapaamaan samanikäistä, samanrotuista ja samanväristä Varttia. Tapasimme Annan ja Vartin joskus viime vuonna koirakoulussa. Meiltä oli juuri treenit loppunut ja heillä alkamassa. Bongasimme toistemme aussiet, juttelimme ja vaihdoimme numeroita penturiekut mielessä.
Tänään lopulta tapasimme! Ilo ja Vartti tuli alusta asti oikein hyvin toimeen, ei pienintäkään ongelmaa. Ne riekkuivat kun olisivat tunteneet toisensa aina. Talsimme noin tunnin verran ympäri peltoja ja koirat painattivat menemään koko ajan kielet pitkällä. Ne juoksivat, ne painivat, ne mönkivät ja niillä oli hurjan hauskaa.Tuli taas todettua, että aussie on ehdottomasti parasta seuraa aussielle. Samanlaista päätöntä menoa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Koirien menoa oli ihana katsoa, tuli hyvä mieli. Kerran reilu 30kg aussieta juoksi päin Annaa ja Anna meinasi oikeasti kaatua, minäkin horjahdin kun lähellä olin ja sain kokea minäkin aussiemaisen törmäyksen, tosin vain Ilon toimesta. Taas varmempaa, että vielä joskus minulla on kaksi aussieta.
Lopuksi koirat bongasivat iihanan mutaojan, johon piti päästä. Ilo innostui kaivamaan ja Varttikin sai osumaa seistessään Ilon takana, meillä oli varsin mielenkiintoisen näköiset ja väriset koirat. Minä nauroin vedet silmissä ja olin iloinen siitä kun koirani ei märkää tai likaa vierasta, toisin kuin aiemmat koirani. Kotona ei ollutkaan ihan niin hauskaa kun täytyi kantaa koira kylppäriin ja pesulle, eikä paksu muta meinannut oikein irrota.
Ehkä kuvat puhuvat puolestaan? Ihan mahtavaa meininkiä! Koitetaan nähdä pian uudestaan.

Kommentit

 1. Jos näitä kuvia katsellessa ei tule hyvälle tuulelle, niin sitten katselijassa on joku vika ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Ja Katariinan sanoin, kyllä näistä tulee hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 3. Voi, kuinka hauskalta kaksi punaista aussielasta näyttääkään! Haaveissani on saada tuolle minun red trikki aussielleni joskus toinen saman värinen kaveriksi. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että riemu välittyy kuvien kautta ruutujen toiselle puolelle. :-) Ilo ja Vartti oli mainiot riekkukaverit, todella samankaltaiset. <3 Taas on varmempi olo, että vielä joskus Ilolle tulee aussiekaveri. :-)

  VastaaPoista
 5. No jo teillä/heillä on ollut meno kuin suopotkupalloilijoilla, mutta mutakylvythän on terveellisiä, jopa jotkut niistä maksaa! Hauskuus välittyy kuvista, että kateeksi käy (ei kylläkään se jälkipyykki..)
  tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 6. Ilo on edelleen likainen, vaikka pesin sen kertaalleen ja asunto on täynnä likaisia tassun jälkiä. :-D Mutta oli se sen arvoista kun toinen niin nautti.

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavia kuvia, hirmu hyvä mieli tuli näitä katsellessa! :)

  VastaaPoista
 8. Pienillä on näemmä ollut kivaa :) Mitä enemmän likaa, sitä kivempaa (tuntuu olevan ainakin tuon oman motto)!

  VastaaPoista
 9. Todellaki todellaki todellaki! :-)

  VastaaPoista
 10. Voi kun hyvä mieli tuli noista kuvista, ihanat punaiset siellä. <3 :D Tosiaan mekin täällä jo Hallan kanssa päätettiin että kun sen koulutus ja asiat on hoidossa niin toinen aussi on ehdoton. :) Meinasitko itse Ilolle ihan samanväristä vai eriväristä? Narttua vai urosta.. Entä kun maisitsit jotain ehkä Ilon pennusta!

  VastaaPoista
 11. On kyllä ihanat. <3 Hassut toverit! Ilon pennusta haaveilen ja jos sille sellaisia tulee, tilanne sallii ja kasvattaja meille pennun myy niin eiköhän se Ilosta tule. :-) Olisi parasta. Värillä ei ole väliä, kaikki käy. Hih. Narttu mielessä, mutta ei uroskaan suljettu pois, jos vaikka pelkkiä uroksia syntyisi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit