Pyörähommien aloitus

Tänään toteutin sen, mitä olen suunnitellut jo jonkin aikaa. Heitin ensimmäisen pyörälenkin Ilon kanssa! Me ollaan lenkkeilty reippaasti alusta alkaen ja Ilo kulkee oikeastaan aina vapaana, joten saa määrätä itse tahtinsa - yleensä tahti on varsin ripeä. Ilo on hyvässä kunnossa ja tästä johtuen uskalsin kokeilla pyöräilyä jo nyt. Ilo kulki toki vapaana, menimme metsätiellä ja poljin itse hissukseen. 
Ilo ravasi nätisti, sopivaa tahtia. Välillä pyörän vierellä, välillä kauempana edessä. Muutaman kerran kyttäsi pyörää ja tökkäisi jalasta, samaa teki aluksi tyttäreni pyöräillessä, mutta lopetti nopeasti kun kielsi tekemästä niin. Nytkin komensin ja tosiaan oikein kivasti kulki.  Sports Tracker paljasti, että tahti oli huomattavasti rauhallisempi kun meidän lenkeillä. Jos kerran-pari viikossa poljeskelisi samalla kaavalla. Hyvä tästä tulee! 

Matka 1,53km
Kesto 23min 48s
Keskinopeus 3,9km/h


Ihanaa kun on tuollainen monitoimikoira, josta on moneen ja jonka kanssa on kiva tehdä kaikenlaista. Tosin sehän oli yksi syy, miksi juuri aussien halusin. Lenkin puolessa välissä Ilo pääsi ojaan kahlaamaan ja viilentymään. Kotona pesulle, koska tassut olivat... no, aika kuraiset. Ennen pyöräilyä kävimme Kristan ja Fionan kanssa rauhallisella metsälenkillä.

Kommentit

Suositut tekstit