Siivekkeen kiertoa

Kaveri soitti kysyäkseen haluanko lähteä heidän kanssaan treenaamaan kun olivat pystyttäneet muutamat aksaesteet kentälle. Minä olen kipeä, mutta Ilon kanssa piti kuitenkin jotain touhuta, joten päätin lähteä. Paikalla muutama kaveri, neljä perroa ja pohjanpystykorva. Myöhemmin tuli vielä muutama kaveri lisää. Häiriötä riitti! Ilo oli aika kivasti kuulolla, vaikka pari kertaa possuili pallon kanssa.

Teimme sivummalla vähän tokoa. Käännöksiä, seuraamista ja yksi paikkamakuu siten, että itse hääräsin Ilon ympärillä. Muuta tokoilua ei sitten tehty, koska tosiaan oma olo ei ole parhaimmasta päästä ja pelkkä iloinen kehuminen aiheutti köhimistä. Ilo oli remmillä puussa kiinni ja katseli muiden menoa. Haluan, että se tottuu olemaan rauhassa aloillaan, vaikka muut tekisivät ympärillä. Aluksi vähän piippaili, mutta sitten rauhoittui aika mukavasti. Olen oikein tyytyväinen käytökseen.

Ilo pääsi kiertämään siivekettä. Kierretty on jos jonkinlaisia juttuja, mutta siivekettä ei vissiin koskaan ja hienosti sujui kiertelyt. Pidensin lähetysmatkaa ja otin askeleita Ilosta poispäin, Ilon kiertäessä siivekettä. Nämä treenailut meni hyvin, joten aloin kääntää selän Iloon päin, katse kuitenkin koirassa. Hyvin meni sitenkin.

Treenasimme myös lelupalkalle menoa. Käskin Ilon paikoilleen, heitin lelun ja annoin Ilon mennä. Oma lelu oli maailman tylsin kun naapurilla oli tennispallo. Saimme tennispallon lainaksi ja johan alkoi sujua. Harjoittelimme samaa myös siivekkeiden välistä, ilman rimoja toki. Ensiksi yhden läpi ja sitten kahden. Kivasti. Enempää ei kyennyt ja koirakin oli läkähdyksissä.

Huilimista kotona ja myöhemmin kävimme vielä Kristan ja koirien kanssa rennon rauhallisen metsälenkin ihanissa maastoissa. Ihanaa saada raitista ilmaa kun koko päivän nököttänyt sisällä ja ulkona aivan ihana ilma.

Kommentit

Suositut tekstit