Koska vesilelut

Tänään olikin hurjan hauska päivä! Minä, mieheni, lapseni ja Ilo lähdimme tuohon lähistölle moikkaamaan mieheni mummia ja meidän entistä villistä Kutia. Kuti muutti viime vuonna mummin luokse viettämään leppoisia eläkepäiviä. Lähdimme porukalla lenkille, synkästä taivaasta välittämättä. Vähän vajaa pari tuntia taisi vierähtää.
Koirat käyttäytyi oikein hienosti koko reissun ajan ja saa olla kovin tyytyväinen molempiin. Kutia ei kiinnostanut yhtään juoksunarttu, mutta vastaan tullutta cavaliervanhusta kiinnosti senkin edestä. Lenkkeilimme aivan mielettömän ihanaan rantaan, jossa en ole ennen käynyt. Ihan mahtava paikka ja aion todellakin käydä siellä vielä monta monta monta kertaa. Ilo ryntäsi rantaan heti kun se tuli näkyviin.

Heittelimme koirille vesileluja järveen. Jopa Kuti suostui veteen! Taisi olla aika huikea lelu. Voisin vetää rastin johonkin seinään, nimittäin tuo koira ei ole vapaaehtoisesti järveen suostunut ikinä. Etutassuja vähän kastellut, mutta siinä kaikki. Nyt Kuti haki lelua rantavedestä oikein reippaasti, Ilo haki lelua kauempaa ja kävi muutaman kerran kunnolla uimassa, koirat juoksivat hietikolla kunniakierrokset runsaiden kehujen saattelemana. 


Kuti on kyllä loistava pikkutyyppi. Se rakastaa leluja ja leikkimistä. Se ottaa kunnolla lelusta kiinni, taistelee täpäkästi ja pörrääkin samalla. Jotain on tapahtunut päässäni selvästi kun olin aivan fiilareissa ja nyt en malta odottaa, että pääsen treenaamaan Kutin kanssa. En ole ennen tajunnut käyttää sille palkaksi leikkimistä (no tennispalloa joo), mutta seuraavalla kerralla aion todellakin. Kuti tulee tulevalla viikolla meille yöksi kun vien sen trimmattavaksi.
Ilo on mainio kun esimerkiksi toisten aussieiden kanssa se juoksee käsittämätöntä vauhtia ja painii hulluna, mutta pienempien/vanhempien/nuorempien koirien kanssa osaa käyttäytyä niin nätisti. Ilo jopa tuntuu valitsevan vauhtinsa leikkikavereiden koon ja kunnon mukaan. Niin nätisti ottaa huomioon aina noi meidän villaisat papparaisetkin. Huikea pentu.

Kommentit

 1. Moikkaus, jo olet saanut hienoja kuvia taas otettua teidän retkestä. Pidän kaikista, mutta eritoten toi rantakaislikosta otettu kuva peilikuvineen on oikein mieleeni. Ja Kuti näyttää olevan komeissa villoissa, mikä pullero vanhus siitä on tullutkaan, ihana! tv.mummeli

  VastaaPoista
 2. Onneksi se ei ole sellainen pullukka karvan alla. Pullealta näyttää aina tuollaisessa turkissa ja aina ihmettelee kuinka pieni koira karvan alta paljastuu. :-) Vähän on trimmaus venähtänyt. Piti olla jo monta viikkoa sitten, mutta ei. Keskiviikkona lähtee karvat. Kiitos! :-)

  VastaaPoista
 3. ihanat lelut! hyviä kuvia, jenny! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :-) Koirat tykkää noista hurjasti ja ne oli vielä tosi edullisetkin. :-)

  VastaaPoista
 5. Hihih, hyvä kun tunnistin Kutia kun se on noin pörröinen tällä hetkellä :)

  Harmittaa kun meidän koirista ei yksikään tykkää vedestä!
  Olisi niin mukavaa käydä yhdessä "biitsillä" kuten edesmenneen Rudin kanssa ♥

  VastaaPoista
 6. Niin ja upeita, upeita kuvia! Jag tyckar! :)))

  VastaaPoista
 7. Kiitos! <3 Kuti on melkoinen villapallo tällä hetkellä. :-D Talveen asti saa taas mennä ihan lyhyessä turkissa. :-) Meillä ei aiemmin ole koirat vedestä tykännyt ja olenkin aivan intona kun Ilo tykkää. Loisto liikuntaa ja viilennystä.

  VastaaPoista
 8. Hauskan näköinen kaveri tuo Kuti :D Ihania kuvia taas! Tosin kivan näköisen rannan olette löytäneet.

  VastaaPoista
 9. Eikö vaan! Nyt se on vaan karseessa turkissa. :-D Kiitos! Mennään tonne joku päivä yhdessä. Voisi katsoa vaikka huomenna aksatreenien jälkeen, jos on kuuma. :-) Jos autolla mennään ja hyppäätte Herwoodiin menevään pussiin siitä. Jos ei mee liian myöhäiseksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit