Neljä mustaa ja kolme punaista

Perustin Facebookkiin ryhmän Tampereen seudun australianpaimenkoirailijoille ja sovimme ensimmäiset aussietärskyt meidän nurkille lauantaille. Paikalla seitsemän aussieta omistajineen. Neljä mustaa ja kolme punaista. Vissiin yksi uros ja kaikki muut narttuja, jos en aivan väärin tajunnut. Myöhemmin tuli vielä pari aussieta lisää.

Ensiksi seikkailimme isolla pellolla ja peltoriekuista siirryimme veneenlaskupaikalle, joka kuitenkin kävi liian ahtaaksi tuollaisen aussielauman kanssa ja siirryimmekin pian kunnon rantaan. Osa koirista ui, osa kahlasi. Koirat juoksivat ja painivat. Menoa ja meininkiä riitti, kuten voi arvata. Koirat tuli yllättävän hienosti juttuun, yksi sanoi pari prklettä nuoremmilleen, mutta siinä kaikki.
Aluksi oli kaikkien osalta vähän tahmeaa. Kuten osasi odottaa, siskokset Ilo ja Priya sai parhaat leikit keskenään. Aluksi muut koirat ei kiinnostanut, mutta loppua kohden koirat alkoivat kiinnostua toisistaan ja siskoksetkin alkoi huomata muutakin kuin toisensa. Vajaa pari tuntia hurahti hetkessä. Oli kivaa! Riekkujen lopuksi minulla oli varsin väsynyt, märkä ja likainen pentu - vaihteeksi. Ilo saikin jäädä kotiin nukkumaan kun me lähdimme illaksi kavereita moikkaamaan.

Kommentit

 1. Ihana tällainen tapaaminen! :) ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :-) Milli, käsittelen tässä parhaillaan kuvia. Jos saisin tänään jakoon teille... Jos. Ellei käsky käy koneelta pois kun kello jo noin. :-)

  VastaaPoista
 3. Aivan iiiihania vauhtikuvia!
  Tällaisia on kyllä niin mahtava katsella ☺ ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Vauhtia todella riitti tuollaisella aussielaumalla. :-D

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihania kuvia! Täälläkin voitaisiin järjestää samanlainen niin pääsisi nuo meidänkin koirat tapaamaan rotutovereitaan :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Rotukaveri on aina paras. :-) Ainakin meillä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit