Pitkästä aikaa naksutellen

Eilen aloin naksutella Ilolle jäljestyskeppejä. Olen pitänyt niitä selvästi aivan liian mitättömänä juttuna. Onneksi sain lauantaina hyviä vinkkejä asian suhteen, kiitos vielä naiset. Naksuttelin Ilolle keppejä kotona - kolme keppiä, sopivat välit ja kolme kierrosta. Ensimmäisellä kierroksella autoin käsiavulla maahan ja kaksi jälkimmäistä kierrosta meni näppärästi ilman apuja, Ilo oikein rojahti makaamaan.

Tänään harjoittelimme ulkona samaa. Ensimmäisellä kepillä Ilolla raksutti vähän kauemmin, mutta muiden kanssa tuli ripeämpää toimintaa. Teimme kolme tai neljä kierrosta kolmella kepillä. Pätevä! Keppeilyn jälkeen harjoittelimme tokoa hiljaisen autotien reunassa kun molemmat suunnittelemani kentät oli varattu, toisella oli päikkyläisiä ja toisella koululaisia.
Seuraamista askeleen pätkissä, parin askeleen pätkissä, muutaman askeleen pätkissä, sivuaskelia, käännöksiä, täyskäännöksiä ja pysähdyksiä. Pitkästä aikaa naksuttimen kanssa. Olen käyttänyt nyt lelupalkkaa aika ahkerasti, mutta ajattelin pitkästä aikaa kokeilla naksuttimella ja harjoitukset menikin oikein mukavasti. Ilo oli hurjan hyvä, asento oli kiva, asenne kohdillaan ja kontakti pysyi.

Seuraamista myös vauhdista, jolloin käytössä oli lelupalkka. Ilo suostui jopa leikkimään, vaikka oli ensiksi ollut namipalkalla - mahtavaa! Nämä harjoitukset sujui samalla tapaa kuin aiemmatkin, reipasta ja kivaa menoa. Leikkiessä oikein pörräsi pariin kertaan, jes.
 10kk.

Naksuttelin hyvän matkan päästä perusasentoon tulemisesta, tuli kivasti ja ripeästi. Tuli selvästi lisää vauhtia kun oli mukana naksu ja namit. Naksuttelin myös sivulla istumista ja maahanmenoa, kivasti ja ripeästi. Lopuksi vielä jokunen luoksetulo, jolloin lelupalkkasin vauhdista. Intoa ja vauhtia löytyi, kuten aina näissä tehtävissä.
Oikein kiva pieni treenipätkä. Molemmilla oli hauskaa ja jäi hyvä mieli. Ilo oli hienosti kuulolla, keskittyi täysillä tekemiseen ja palkkautui hyvin niin namista kuin lelustakin. Viereisellä kentällä koululaiset pelasi jalkapalloa, toisella kentällä retkeilivät päikkyläiset ja lähistöllä pestiin mattoja, eikä Ilo ottanut häiriötä.
Ennen ja jälkeen treenin Ilo pääsi uimaan, huikea juttu Ilon mielestä. Uimisen jälkeen kävimme vielä lenkillä ja nyt täällä kotona nukkuu tyytyväinen väsynyt pentupieni.

Kommentit

 1. Tuo voikukkapeltokuva on niin ihana, niin ihana ♥

  Meidän pojat on aivan kuolemankielissä nyt kun on näin lämmintä.
  Kamala läähättäminen ja jatkuva vinkuminen.

  Välillä laitan tornituulettimen hurisemaan lattialle, menevät samantien sen ympärille makaamaan tyytyväisinä. Nyt syövät pihalla pakastettuja raakaluita, hellepäivien ilo :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin tulin kehumaan ja ihastelemaan voikukkakuvaa! Aivan ihana maisema ja ennen kaikkea kaunis koira! :)

  VastaaPoista
 3. Mikäs kamera ja objektiivi sulla on käytössä? Hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos kaikki! <3 Tykkäsin itsekkin voikukasta. Tuon jälkeen meidän tassut ja tossut oli aivan keltaiset. :-D

  Canon EOS 550D ja Canonin 55-250mm.

  VastaaPoista
 5. Taitava Ilo-otus! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Ilo oli hurjan pätevä. <3 Ihana olo tulee onnistuneesta treenistä. :-)

  VastaaPoista
 7. Oivoi..ihania Ilo(isia)-voikukkia, kauniita kuvia! Ja huomena se rinsessakin saa siitepölyn väriset kultakengät. terkuin grandgrandmother

  VastaaPoista
 8. Kiitos! :-) Mitä saa mistä miitäää?

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo voikukka-kuva! Äly-ihana maisema. Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit